- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Nincs valakinek véletlenül eladó usb-s "hangkártyája" külön ?
Fiamnak van Cloud II
Nekem Cloud (PS4 design), de időközben vettem PC-t és 1 jack csatival nem tudom megoldani a headset kérdést....átalakító kábelt meg hát nem akarok......
Teljes Cloud II-t meg nem fogok ezért venni 28-30 ezerért... :/Szóval csak az "USB-s átalakító" kéne....külön nem kapni sehol.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Tapasztalt már valaki olyat Cloud II-nél hogy olyan a hangja a "mikrofonnak", mintha az illető orra be lenne dugulva/ torzít ? ( normál távolságról, közelről és távolabbról is ugyanaz)
PC-n játszik vele a fiam az usb-s 7.1 adapterrel/kártyával használva.( 7.1 OFF)
A hangerőszabályzóival kb középértékre állitottuk, de még úgy is "torzít."Nekem "PS4 design-os Cloud" van....Ps4-en használom controllerbe dugva (jack csati).....enyémben "kristálytiszta" a hang bármit állitok.
-
frelife
aktív tag
sziasztok.
van egy cloud 2 fülesem.
lenne egy kérdésem, ha folyamatosna be van dugva, lehet valahogy egy gombnyomásra változtatni hogy melyik legyen a lejátszó eszközöm? nem akarom kihuzgálni mindig.
Asztalon ott a hangszoro és ugye ott át lehet állítani de az mindig körülményes, szoval valahogy meg lehet oldani?ha fontosa, akkor egy mechanikus billenytüzetem van,esetleg ara makrózható.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
HyperX cloud (II) fejhallgatót néztünk ki magunknak (fiam és én is).
Kérdések:
-Nem mindegyik "színűhöz" ugyanaz a kiegészítő csomag ?
(láttam hogy vmelyikhez adnak usb átalakitót, de vmelyikhez csak 1 jackről 2 jackre átlakitót, és vmelyiknél láttam tartalék / szövet fülpárnákat is)
Nekem elsősorban PS4-hez (néha PC) kéne jack dugós....de nem ártana az usb-s rész is...
(magamnak néztem a ps4-hez való kéket, de az CSAK jack dugós )
Fiam PC, és Xbox....neki is kéne mindkét csatlakozási lehetőség. (neki egyszerűbb a döntés)
Esetleg van valaki akinek személyes tapasztalata van ezekkel a tipusokkal vagy esetléeg tud olyan részletes listát hogy melyik színhez és tipushoz milyen a kiegészítők listája ? -
Shogo_84
csendes tag
válasz
Krisza0508 #113 üzenetére
Nem vertek át, ez az új verzió (v3) csomagolása, s igen már kispórolták azt is.
-
Krisza0508
csendes tag
Sziasztok. Most rendeltünk egy cloud 2 fejhallgatót. Működik, a gyereknek is tetszik. Az a problémám, hogy a csomagolása nem úgy néz ki mint a régi teszteken, amiket néztem. A repülőgép adapter is hiányzik belőle. Nem mintha hiányozna, de most nem tudom hogy átvertek, vagy új gagyibb csomagolást kapott.
-
wassabi11
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #110 üzenetére
ez csak számomra wtf?
-
wassabi11
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #108 üzenetére
Megoldódott a gond vagyis javult, usb 3.1-ből átdugtam usb 2.0-ba és tudom állítani a mikrofon hangerejét...
-
wassabi11
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #105 üzenetére
Valami linket vagy valamit kaphatok, mert nem tudom hogy milyen progi az
-
wassabi11
senior tag
Sziasztok.
CloudII-es fülesnél mit lehet tenni hogy discordon hangosabb legyek? Discordon belül maxra van húzva, a távirányítóján is maxra van és mégis nagyon halk vagyok, a hangoknál amikor próbálom a mikrofon hang erejét feljebb vinni akkor nem engedni. Van erre valami megoldás?
-
Takika14
aktív tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy 2 napos a fejesem, tegnap discord-on minden jó minden szép volt USB-n keresztül is szépen értettek a többiek. Ma délelőtt újra húztam a gépet, feltettem minden fontos dolgot, viszont ma olyat produkál a fejes, hogy 5-6 mp-ig búj a mikrofonom majd utána befagy, értem ez alatt azt, hogy a vonal másik felén csak annyit hallanak, hogy búg utána már semmi..
Discord beállításoknál az érzékenységnél látom amikor búg, majd ki ugrik a jelző utána viszont lemegy a negyedére kb és meg sem moccan, se beszédre se semmire mintha megfagyott volna.
Találkozott már valaki hasonlóval? Mi lehet erre a megoldás? Talán össze akadt valami programmal?
-
Kube
senior tag
Sziasztok, nekem egy sima Cloudom van ami gyakorlatilag ugyanez a füles más felszereltséggel. Tegnap meghalt a mikrofonom, először hangkártyára gondoltam, de úgy látszik más mikrofonnal az működik.
Volt már itt olyan akinek a mikrofon egysége ment tönkre? 100-ból egyszer félig bedugva működik nálam 1-2 másodpercig.
-
modern5
tag
Szia, én nem Krakenről váltottam, hanem Turtle Beach recon 320, de nekem is fura volt a hangképe. Szerintem simán kell neki egy-két nap használat, hogy alakuljon egy kicsit a hangzás. Illetve szoftveresen érdemes kicsit állatinai az EQ-n. Pár bejegyzéssel lejjebb ezt megtalálod.
Ami még fontos, hogy az virtual 7.1 egy hatalmas parasztvakítás. Tönkreteszi, kásássá teszi a hangokat és ami eredetileg jobbról szólna, az 7.1-ben szól mindenhonnan.
EQ beállítás után, stereóban viszont egy nagyon jó fülesnek tartom. Minőségi, kényelmes, jól szól.
-
n3lOk
csendes tag
Kérdésem az lenne hogy volt olyan ember aki razer kraken 7.1ről váltott át ?? Milyen jobb vagy eleinte furcsa volt ?? Mert nekem nagyon furcsa
. Tesztelésre van csak nálam mert fülest akarok váltani
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mikrofont lehet ehhez külön kapni, rendelni valahonnan?
Sajnos az enyém költözéskor elvesződött.
Jelenleg egy webkamerát használok mikrofonnak, de jó lenne ha megtudnám oldani a fejhallgatónak külön a mikrofon hiányát, hosszútávon egyszerűbb és jobb lenne. -
modern5
tag
-Letöltöd és installálod úgy a szoftvert, hogy fel van dugva a Cloud 2.
- Az install alatt kiválasztod a Cloud 2-t mind hangforrást és feltelepíted az alkalmazást.
- Megnyitod a Configuration Editor-t és a mínuszokkal kitörlöd a három előre berakott EQ hangzást.
- a plusszal hozzáadsz egy graphics eq-t és a 15 way EQ-t választod
- szépen felhúzod az első három csúszkát, kikapcsolod a nagy kapcsolóval, majd visszakapcsolod és elvileg működni kell.
- Bekapcsolt állapotban hagyod és állítgatod ahogy neked tetszik (értelem szerűen indíts el valami zenét közben), ilyenkor már rögtön kell hallanod az eredményt.
- Utána nyugodtan kiléphetsz, a beállítások megmaradnakÉn egyébként az új Doom OST-hez állítottam, asszem az At the Doom's Gate c. Trackhez. Zenéhez soha nem lesz tökéletes, de játékhoz így már tényleg kiváló.
-
jano_77
nagyúr
-
modern5
tag
Látom nem nagyon pörög a topik, de sebaj.
Némi használat után a következőket vontam le:- A térhatást elengedtem, játékhoz filmhez oké de nem egy nagy durranás, de ez virtual 7.1-nél nem egy nagy meglepetés.
- Az ár talán a kialakításban keresendő: baromi kényelmes, zajszűrés nagyon jó, semmi nem hallatszik ki.
- Zenére szerintem nem jó, de nem is arra vettem. Zenéhez nagyon flat a hangszín és ezen az EQ sem segít.
- A Bass tartomány tényleg gyenge, de EQ APO-val fel lehet rendesen tekerni (15way eq-t választottam) és iszonyatosan meg tud dörrenni. Mozihoz, játékhoz szerintem érdemes ezzel elszöszmötölni. -
modern5
tag
Sziasztok,
én is beruháztam erre a fülesre és lenne pár kérdésem:Külföldi fórumokon több helyen felmerült, hogy az usb 7.1 helyett sokkal jobb a Windows 10-es Dolby Atmos audió környezet. Ez ugye a legutolsó win 10 frissítéssel beépült a rendszerbe és ugyan 7000 HUF körül lehet megvenni a store-ból, van egy 30 napos próbaverziója.
Nos, én ezt nem tudtam kipróbálni, mert amikor a 30 napra klikkelek akkor hibaüzit dob a store, de érdekelne, hogy másnak mi a tapasztalata ezzel, érdemes-e inkább ezt a fícsört használni a virtual 7.1 helyett?A másik, hogy mobilról, Spotify-t hallgatva érezhetően erőtlenebb a füles hangzása. Ez a 60 Ohm miatt van? Nem igazán értek ehhez, de ha jól értem, nem tudja a telefon teljesen meghajtani a fejhallgatót. Erre esetleg van valami app, vagy szoftveres megoldás?
Köszi előre is.
Amúgy remek kis füles, egy Turtle Beach Recon 320-ról váltottam, ami egyszerűen széttört a fejemen fél év alatt pedig nem is használtam sokat, de iszonyat gagyi volt az anyaga a cuccnak. A hangminőség érdekes kérdés, nekem egyelőre szoknom kell, most még nem tudom eldönteni, hogy a kamu térhatás ennél jobb-e, vagy a Turtle Beach szoftveres dolby surroundja működött hitelesebben. Játékra még nem próbáltam, de filmeknél mintha a mélyek nem lennének elég erősek. A nagyon-nagyon mélyek szépen kijönnek, de a - ha mondhatok ilyet - általánosabb mély tartomány mintha kicsit gyenge lenne.
Nem vagyok akkora audiofil, hogy ezt jobban meg tudjam fogalmazni. Mindent összevetve örülök a vásárlásnak, az anyagminőség és kényelem szempontjából abszolút prémium, viszonylag kedvező áron. -
kromatika
veterán
Sziasztok.A füles hang minősége meg meg egyezik teljesen az első verzióval.?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Hasonlóan jártam , nálam ez a program megoldotta.
Itt a beállitásoknál ki lehet választani , hogy headphone és már müködik.
Tesztelve Samsung Galaxy Tab S , Lenovo x3 Vibe , Motorola Moto g 2014-en -
Nexus7
csendes tag
Sziasztok most készülök ilyen headsetet venni, és néztem teszteket, meg volt szerencsém személyesen kipróbálni. És amikor rádugtam a telóra akkor nem műkodott jobban utánna olvastam hogy miért, a headset ctia jack-et hasznal mig a telefon ompt jack-et, na mar a problema az hogy míg cloud 1-höz adtak átalakítot addig a 2 hez nem, tudna nekem ajánlani valaki valami jó adaptert, ezek a kínai átalakitok jók lesznek?
-
akyyy
senior tag
üdv. most vettem nemrég egy ilyen fülest, és az a gondom, hogy ha rádugom a telefonomra, nem érzékeli.
(sony xperia z1c)
-
Konor
csendes tag
Fiam most nyert egy ilyet kicsit sok benne a magas a HD 555-ömhöz képest viszont ez is nagyon szépen tisztán szól.Nagyon kényelmes. Azért az invotone HD2000 hangja kiegyensúlyozottabb számomra igaz az nem beépített mikrofonos. Beépített mikrofonosból simán ezt választanám.
-
sixpak
nagyúr
Hi.
Elég kihalt a topik, de hátha...
Ez lesz az első fejhallgatóm, egy Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 alaplapom van, ez mennyire jó választás ehhez?
Érdemes próbálkozni vele vagy a fejhallgató saját hangkártyája jobb választás?
Köszi. -
oneak7
tag
Sziasztok!!
A két fülesközt (Cluud és Cloud2) mennyi különbség van attól leszámítva h az egyik usb-s a másik jack dugós?? Hangkártyával használnám azért is érdekelne!
-
thomeef
őstag
HD555 mellé vettem egy ilyet. DX-el hajtva nekem a Cloud jobban bejön. Minden téren.
-
Crinos
tag
A mikrofon külön csatolható.
De arra azért figyeljetek, hogy ez egy 60ohm-os fejes.
Erősített jel nem árt neki a névleges minőség eléréséhez.....
Sima alaplapi karival se rossz, de fejhallgató erősítővel még tutibb.....A szütyőbe nekem belefért a fejes, a tartalék párna, valamint még az egerem is
Illetve a hosszabbító kábel is rajta volt a fejesen.... -
pengwin
addikt
válasz
Keeperv85 #75 üzenetére
Kicsit átfogalmaztam a hsz-t, aztán eléggé félreérthetőre sikeredett.
Úgy értettem, hogy engem ezen a Cloudon zavarna a beépített mikrofon, ezért inkább külön vennék Pro 80-at és mikrofont, árban ugyanoda jön ki, kb.
A Cloud 1-2-höz járó szütyőről nem tudok semmit, viszont emlékeim szerint a sima Takstarhoz egy elég masszív hordozó dobozt mellékelnek. -
Keeperv85
nagyúr
"Olcsóbb a sima Takstar az árkülönbözetbe pedig belefér egy külön felcsíptethető mikrofon, és a Pro 80-hoz adnak egy dobozt, amiben lehet cipelni. De engem pl. nagyon zavarna zenehallgatás közben a beépített mikrofon, azért javasoltam ezt."
Az egyeshez van "szütyő" (kis hordozó szövettáska) és bár lehet hogy én értem félre: nincsen beépített mikrofonja hírből sem... vagy a Pro 80-ba van? Arra írtad? Mert akkor nem szóltam...
-
pengwin
addikt
Olcsóbb a sima Takstar az árkülönbözetbe pedig belefér egy külön felcsíptethető mikrofon, és a Pro 80-hoz adnak egy dobozt, amiben lehet cipelni. De engem pl. nagyon zavarna zenehallgatás közben a beépített mikrofon, azért javasoltam ezt.
Lehet a gamer verziót kényelmesebb hosszútávon viselni, mert plüss párnái (is) vannak, bár állítólag a sima Pro 80 is kényelmes. Logouton találsz tesztet nálam sokkal hozzáértőbb fórumtárstól (vodkaboy) is.+1 az eggyel felettem szólónak: ha játékra kell, akkor az 1-es széria is jó lehet, főleg annyiért, amennyiba a sima Pro 80 kerül. Teszt a Cloud 1-ről.
-
AtHoS
nagyúr
Azt írják ez 1-1 takstar 80 pro csak kapott egy mikrofont. Akkor mi értelme takstart venni külön? A takstar árban kedvezőbb ettől?
Nézem a takstar 22...25k magasságában már kínálják. Szóval a 30k-tól azért olcsóbb. Hordozás tekintetében az egybefejesmiki talán előnyösebb lehet és megérhet egy kis plusz pénzt, de kis akcióval hátha ez is elérhető lesz 24..26k magasságában
-
t-zotya
csendes tag
Megrendelve, egy próbát megér
-
kromatika
veterán
nem rossz cucc,de a filleres adapter kihagyása nagyon ciki.
-
Dapro
senior tag
Laptophoz ajánlott? 70% zene 30% gaming.
-
Crinos
tag
Nekem Cloud I-es van, és ez nagyon jó......
Simán leveri a Thermaltake eSport Shock One 5.1-et, ami előtte volt. Ez a Tt eSport, USB-s és voltak gondok a software-vel. Ráadásnak ez is emulált 5.1 volt.
Annak előtte meg egy Saitek Cyborg 5.1 fejesem volt, hát az volt az amit soha többet. Pedig az rendes 5.1 fejes volt. De ennyire ratyi szutyok anyagból készült fejessel még nem találkoztam a 4k-s kategóriában sem, pedig verte anno a 30k-t......5-6 éve...Szóval nem tudom, megéri-e az upgrade, a DPS modul végett, illetve még annyi, hogy az én Cloud I-em mikrofonja tökéletesen szól, semmi zaj, semmi szemét....
Zene alatt is nagyon szépen muzsikál, és még nincs is alatta az erősítős hangkari......
Szóval BIGuP a HyperX-nek, hogy jó alapanyagot választottak
-
Gippo
senior tag
Igen, csak ahogy nézem egy kábelen megy a mikrofon jele is, tehát nem jó.
A végén tényleg egy jobb AT/Sennheiser/AKG + modmic lesz a megoldás és akkor az zenéhez is tökéletes, részletesebb hangzás, stb. - cserébe drágább megoldásAki meg azt mondja, hogy nem olyan rossz a mikrofonja - hallottam videóteszten és tényleg gyenge (szerintem). Én jelenleg egy AT2020-as kondenzátormikit nyomok az arcomba, ami már néha egy kicsit sem kényelmes sajnos. Nyilván nem várom, hogy annak a szintjét érje el, de azért na...
Előszőr mikor néztem az első verziónak a tesztjeit, olvastam, hogy jobb kb. mindenben a többi füleshez képest és kényelmes is (!), DE ott a mikrofon...Most meg itt az új és akkor USB
Szerk: látom, hogy létezik olyan ami kettészedi két kábelre a jelet. Vanremény
-
O_L_I
őstag
Na este kipróbálom de ha valaki respawnol mögöttem és meghalok a ti lelketetken szárad a halálom
-
O_L_I
őstag
válasz
Keeperv85 #57 üzenetére
Az senki sem mondja, hogy ha a szteró jelet szétdobja 7.1-re abból kisül bármi jó. De akkor ti azt mondjátok, hogy kamu a menüben az 5.1-es beállítás CS-ben mert valójában nem is tud 5.1-ben hangot pozícionálni az audio engine?
Jól szét offoljuk a topkiot de mind1 asszem az adott fülesről elhangoztt aminem el kell hangoznia
-
Keeperv85
nagyúr
Imádom a Source-ot és picit ellent kell mondanom neked, de nem véleményben, csak olyan tekintetben, hogy a Source magában az égegyadta világon semmiféle hangot nem kezel, ugyanis a Source grafikus motor. A hangokért felelős rutinokat külön-külön kell aláfordítani, így pl. az EAX és társai csak attól függően szólalnak meg, hogy a fejlesztő stúdió melyik modult állítja be. Tehát attól függően supportált a sztereó/5.1/7.1 stb-stb. Egyébként a CS valóban sztereó térhangzást tud, legalábbis nekem sem tűnt még fel soha, hogy lenne benne akár csak Dollby...
-
Xero
nagyúr
válasz
Keeperv85 #53 üzenetére
Ez nem hitvita, pusztán a source engine nem igazán tud mit kezdeni a stereon kívül semmivel, és van úgy 3000 (1-es account, 2-es account) óra CS:GO és 10-15.000 óra pre 1.6 tapasztalatom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Bugfix1984 #43 üzenetére
Onnan hogy én vettem fel és történetesen az elkövető eszköz itt van a kezemben. Asus 1011PX noti és a beépített mikrofon... no meg a hűtő, ami mellé szerelték...
-
bunfi
őstag
Igazából ez nem fétis. Nem akar mindenki webkamerát venni ebből a célból, valamint a webkamerák mikrofonja általában sztereó vagy cardioid, ami azzal jár együtt, hogy nem csak a beszéd, hanem a környezet hangjai is közvetítésre/felvételre kerülnek. Ez nem minden helyzetben szerencsés. Ezen felül elég sokan járnak lanokra vagy élnek/játszanak zajos kollégiumi szobákban és nekik egy omnidirectional mikrofon jobb alternatíva. Bár a fent leírt helyzetekben nincs sok értelme egy minőségi open/semi-open fejhallgatónak.
Másrészt én sem ilyet használok, hanem a monitoron van egy sztereó mikrofon. Ami így külön egyáltalán nem is volt kapható, az alaplaphoz járt. Hasonlót még nem nagyon láttam értelmes árkategóriában.
-
Xero
nagyúr
Pedig annak a jószágnak dukálna valami értelmes dac és erősítő.
Én is csak Xonar U7-eteket használok mind a kettőhöz, de ezeknek még bőven elég.
Egyébként csak arra voltam kíváncsi, hogy a Pro80 rebrandelt változatait berakták-e az ajánlott listába, de nyilván nem. Helyette van siberia, kraken és egyéb bohóc fejhallgatók.
-
-
Az ,hogy "simán megéri az árát" erösen vitatkoznék.Ennyiböl azért sokkal jobb hangú füleseket is lehet venni.
-
Ati1979
veterán
Én a rendes fejes topicot favorizálom inkább és leginkább a saját fülemnek hiszek. A két ath fejes hallottam és azok szerintem jók.
Amúgy összességében nem sokra tartom a gamer fejeseket.
(Kivétel talán a cikkben említett, és ez a két ath.)
Több értelmét látom, egy sztereo fejes + mikrofon kombónak. -
fallenrize
csendes tag
En biztos nem mennek Creative cuccokkal, sokszor megbantam azt a brandet, nagyon.
beleposzinte ha dac + fejhallgato erosito kell akkor sztem ez jo
high end belepo szint pedig ez, ez lesz a kozeljovoben vaszleg =)
-
bunfi
őstag
válasz
fallenrize #23 üzenetére
Lenne még alternatíva, csak a helyzet az, hogy ahhoz már kell fejhallgató erősítő + DAC, hogy valami érzés is legyen benne. Csiptethető mikrofon helyett inkább egy ModMic. Hogy azért minőségben igazodjunk a fejhallgatóhoz. Sokáig én is gondolkodtam egy ilyen kombináción (amp+dac+BD/AT/AKG+modmic) csak az már egy egészen más ársáv, mint amit most használok.
#29 +1
-
Xero
nagyúr
Én is AD500x-et és K551-et használok, de attól még ez is bőven jó zenére ennyiért. A többi "gamer" szutyok között kiemelkedő.
(#24) O_L_I: CS:GO-ban pont haszontalan. Kell egy jó nyitott és azt is meghallod CT spawn-on, hogy T spawn-on fingottak. Az ilyen csili-vili térhatások pont rontanak a dolgon.
-
sting2
addikt
válasz
fallenrize #26 üzenetére
Ilyenre gondoltam pl:
[link]
De ez egy kissé húzós.
Anno, Presenter2 és ilyen-olyan fülesekkel játszogattam, de valami hiányzott.
Aztán jött egy Creative Omega Recon füles - ami kényelmetlen volt, de baromi jól szólt és most ez az Astro.
Ami elég szépen teszi a dolgát, kényelmes is, de kevés térélmény van cserébe.
Most, hogy minden játék szinte kivétel nélkül DTS keveréssel jön, azt hiszem ideje feljebb lépni.
A " mivel" az viszont kérdéses.. -
ledgeri
nagyúr
Aki gondolja: Facebook oldalukon nyerhető... (ha valaki innen nyerné, azért gondoljon rám, ha nem tudott volna róla eddig..
)
-
fallenrize
csendes tag
sztem semmi gond nincs azzal a jack bemenettel, kell hozza egy filleres adapter. Ujabb notebookokba pl Lenovo, is ilyen composite jack bemenet van, abba is jo, en is ezt hasznalom. Amugy ez meg egyeni preferencia tudom, de nem szeretem a surround megoldasokat, csakiscsak stereo, esetleg 2.1, ha hangfalszettrol van szo.
-
sting2
addikt
válasz
fallenrize #23 üzenetére
Konzolosként Én is hajlok ez irányba, csak a térhangzást mi fogja a lehető legjobban megoldani?
Mert a PS4 - Xbox One, Jack bemenete az..., hagyjuk, no comment.
Nagyon dobnám én is a jelenlegi Astro A 40-et, valami sztereó fülesért... -
O_L_I
őstag
Állandóan lehúzzák ezt a Dolby Headphone technológiát az ilyen cikkekben pedig szerintem nagyon jól működik.
Filmekben és játékokban tök jól be lehet lőni, hogy merről jön a hang. CS:GO-ban sok ingyen fraget kaptam már attól, hogy hallom ha mögöttem respwanol valaki.
Az első ilyen fülesem egy G35 volt (akkoriban még nem aranyárban mérték), most pedig egy Corsair 1500 v2. -
fallenrize
csendes tag
Jah igen, Viszont ami a BD mellett szol hogy valamikor 2008 ban jott ki ebben a formaban. a legkorabbi review amit talaltam rola 2009-es. Plusz egy szemelyes jobaratom 2010 kornyeken vette, 5. eve nyuzza napi 4-5 oraban minimum, es kopason kivul nemsok baja van.
Olcsobb verzioba is megoldhato ez a felallas, mert egy az egyben a DT 770 re epul, ami kb fele annyiba kerul, + plusz veszel hozza egy csiptetheto mikrofont. Es megkapod kb a top-notch studio minoseget, es ~40k korul megkapod.
soz kicsit skeptikus vagyok ezekkel HC gammer cuccokkal..., sztem az MMX300 utan ami legkozelebb allt a jo minoseghez az a Corsair venge 1500 volt, szigoruan stereo mode-ban. -
AtHoS
nagyúr
-
bunfi
őstag
válasz
fallenrize #18 üzenetére
A kivitelezésben biztosan, az árban viszont a legcsekélyebb mértékben sem.
-
fallenrize
csendes tag
csak nekem tunik ugy, hogy eleg nagy a hasonlosag a kivitelezesben a Beyerdynamics mmx300 hoz kepest?
Egy ilyennel tolom mostmar vagy fel eve a legnagyobb megelegedessel, de az igazi game-changer egy fejhalgato erosito volt.
ez az USB-s hangkartya nemtom mennyire lehet komoly, de amit en kiprobaltam, vicckategoria volt egy Xonar DX vagy STX hez kepest. Foleg ha utana kotsz egy proper fejhalgato erositot. egy ekkora Drive-ot ami ezekbe a fulesekbe van, foleg ebben az arkategoriaban, szvsz vicc egyutt arulni egy USB-s hangkartyaval... -
menpee
aktív tag
Nem igazán győzött meg az elődhöz képest. Évek óta ezt látom, hogy születik egy használható, prémium anyagokból előállított termék, a folytatását pedig annak a nevével akarják eladni spórolósabb felépítéssel. Maximum nagyobb számokkal a dobozon, mert pistike csak annyit olvas.
-
bunfi
őstag
Én a plüss párna miatt és a hozzá adott 1+1+2m hosszabbító kábel (ebből a fejhallgatóból kijövő és az 1 méteres harisnyázott is és van rajta hangerőszabályzó) miatt továbbra is az első generációt tudom ajánlani. Feltéve, ha minimum egy komolyabb SB vagy Xonar van a kábel másik végén. Ne adj isten egy feljhallgató erősítő... vagy még egy DAC is hozzá...
-
Próbáltam az elődjét és már ezt is, nekem az első jobban tetszett,ez kicsit spórolósabbnak tűnik.
-
Xero
nagyúr
Tévedésben vagy. Ez a fejhallgató zenére is eléggé ajánlott.
-
gmaci78
tag
Jo kis rpg-s fulesnek nez ki, ha meg tolnam ma is es nem lenne mar egy hasonlom, akkor tuti vennek egy ilyet. Az ketsegtelen, hogy kicsit csaloka a cikk cime, inkabb csak jatekra, esetleg melle egy kis zajra jo zene cimszoval, de ahhoz elegendo, hogy amig nincs chat, addig valami muzsika is szoljon benne. Usb reszben nem latok sok ertelmet, de ettol fuggetlenul ez az ar erte elviselheto.
-
Gippo
senior tag
"Talán az egyetlen "gamer" fejhallgató ami ér is valamit és nem szemétre való."
Tudooom.... annyira sajnálom, hogy USB-s... pedig instant buy lenne. Előző verziót azért nem vettem, mert tesztekből kiderült, hogy elég gyenge lett a mikrofonja... ahogy megláttam, hogy van 2-es, megörültem, de meh... usb meg 7.1.... Nem azért van komolyabb hangkártyám, hogy usb-s fülest vegyek
-
Xero
nagyúr
Talán az egyetlen "gamer" fejhallgató ami ér is valamit és nem szemétre való.
Egy rebrandelt és mikrofonnal kiegészített Takstar Pro 80 ugyebár. Fut még pár márkanév alatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az elsősorban játékosoknak tervezett, virtuális 7.1-es hangzással kecsegtető mikrofonos fejhallgatót.
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- DOOM - The Dark Ages
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest