Új hozzászólás Aktív témák
-
Tolkarius
tag
Jajam, egészen más milyen egy ilyet fogni, és dolgozni vele mint egy hagyományossal. Sokkal komfortosabb, főleg ha az ember az egeret használja sűrűn...
-
Sareth
senior tag
Sanyix - nem kötekedésből de szerintem ha napi 8-9 órát ülsz a gép előtt totál nem mindegy milyen egérrel dolgozol (jobbesetben játszol). Direkt bevittem az otthoni G9-et a munkahelyemre és a Photoshop is teljesen más értelmet kapott a korábbi A4Tech után. Megjegyzem ez egy nem „pr0 gémer” személyes tapasztalata.
-
superecneB
őstag
Az 1.1a ban és a 3.0 ban ugyn az az optika van. Az mx500 pedig a logitech legjobb egere, igen az optikája is annak volt a legjobb ha kicsit körülnézel tesztekben érdekes dolgokra bukkanhatsz hogy veri szarrá a mai egereket 1000hzn.
Nem is tudom miért esnek hanyatt az emberek az 1mstől mikor már az ősrégi 3.0 is el lehet érni mx500 al is stb... jó nem gyárilag , de kb 2 kattintásból és baja garantáltan nem lesz -
total90
veterán
Ejj ha, de ocsmányak azok a Trust-ok
-
Sareth
senior tag
Ez a GXT kicsit hajaz a Logitech G9-re. Én sokat vacilláltam mielőtt megvettem a G9-et de nem bántam meg. Nem túl olcsó az igaz (és nem is a legszebb) de szerintem fenomenális ha lehet ilyet mondani egy egérre
Ezt csak azért említem mert a másik lehetséges esélyes a Razer Deathadder lett volna -
LackoMester
addikt
DeathAdder-mintha a Lachesis klónja lenne,bár az max.4000dpi-vel rendelkezik,és az ára 50-60 euró között van,de másban szinte ugyanat(1000 Hz,1 ms válaszidö).....nemrossz
de azthiszem maradok a Lachesis-nél...
Trust az ára végett érdekes vélasztás lehet,igaz optikus,de annyit megérNyunyu-parasztvakitás az aranyozott USB csati,ez igaz de a Razer egér tényleg jó
-
nyunyu
félisten
"Az egér 1000 Hz-es mintavételi frekvenciával dolgozik, 1 ms-os válaszidővel."
Az ilyen egeréknél ez hogy megy? Vajon minden tizedik lépésre reagál vagy a ki nem mutatott 10 lépés vmilyen függvényében válaszol?Masodpercenkent 6000-szer fenykepezi az asztalt az optikai/lezeres szenzor, igy csak ki bir szamolni 1000 elkuldendo koordinatat
-
nyunyu
félisten
USB csatlakozója a jobb jelátvitel érdekében aranyozott
A szokasos parasztvakitas, ilyen kis sebessegu digitalis jelnek tokmindegy, milyen a csati.
Analog jelnel megertenem, hogy kulonben torzulna a jelforma, vagy par mHz koruli digitalisnal mar annyira szetkenodik a negyszogjel, hogy a dekoder felreertelmezi, na de par kHz-nel???
-
Tomi_Sci
őstag
Minden tiszteletem az MS 1.1A nak, de eljárt felette az idő, kis érzékenységen pontatlan es felrant. Elleneb a 3.0 egy igazan jó egér
Semmi csili vili, csak kőkemény progameing
A Razer DA uj verziója miben is különbözik a régitől? Felbontás? Mert ha igen, akkor felesleges lesz cserélni. Elvégre a jót nem kell bolygatni.
De azárt itt látszik már, hogy nem jött be a sok Parasztusz Vakitusz egér, és inkább visszanyulnak a gyökerekhez
Lásd mx500-> mx510 -> (najó ezek azért nem voltak annyira tökéletesek) mx518 -> G5 (rev 2)-> G500 , vagy DA -> DA2. Biztosak lehetnek benne hogy előbb veszik meg a mar bizonyitott tipusokat, mint egy G-akárhányezrest, vagy egy 8csilliárd DPI -s razert. Legalábbis aki tényleg komolyan gondoljaEgy elégedett G5 tulaj
(volt DA-m , 1.1A-m , 3.0-m is)
-
-XadAnuX+
őstag
Az tuti, hogy szert fogok tenni a Razer DeathAdder felújított egerére.
-
Ez a Trust 14S undorító.
-
kovsol
titán
válasz
superecneB #19 üzenetére
én ms 1.1 -t próbáltam tökéletes az is
a razer egerek fogása nekem kényelmetlen
az mx500-510-518 fogás viszont számomra tökéletes
igazából nem hiszem, hogy bárki jobb játékos lesz attól ha mondjuk egy mx500 -t lecserél mondjuk egy G5 -re pedig papíron menyivel jobb egy g5 -
kovsol
titán
szintén MX518 használó vagyok, még ezer éve vettem amikor nagyban toltam a warcraft3 -t meg utánna a BF2 -t, azóta is remekül szuperál nem is fogom lecserélni amig darabokta nem megy a kezem alatt
(#18) P00By: én szétkaptam a kicsikét és újra összerakás után megszünt a fura katintási hang, piszokkal ment tele és azért volt olyan nálam
-
Csaber
senior tag
egyik sem tetszik
mondjuk 16K sem adnék egérért az biztos
-
P00By
nagyúr
Trust, de csúnya
-
twollah
nagyúr
Jo pofak ezek a GXT egerek.
-
Fáraó
őstag
"Az egér 1000 Hz-es mintavételi frekvenciával dolgozik, 1 ms-os válaszidővel."
Az ilyen egeréknél ez hogy megy? Vajon minden tizedik lépésre reagál vagy a ki nem mutatott 10 lépés vmilyen függvényében válaszol? -
Gyuri27
félisten
Egy jó giga m-6880 tökéletesen elég. Ráadásul 3k alatt van.
-
mindfreak
őstag
Kár, hogy a DA lakkozott anyagát nem cserélik le. Szerintem túlságosan is gyűjti az ujjlenyomatokat, karcolásokat és könnyen ragadóssá is válik egy idő után. Majd a harmadik releasenél...
-
luw2win
őstag
Razer se sokkal jobb mint az NV
egykicsiide egykicsioda és kész az új drága egér
Én már nem tudom észrevenni 1800 és 3500 dpi között a kül-t.. -
bolvar
senior tag
válasz
szaszayanou #6 üzenetére
Hát ezek az egerek
vicc
a legtöbb profi játékos még mindig M.s 1.1 vagy 3.0 játszik egy lanon néhol 1-2 mx 510v518 de semmi ilyen batár dögöt nemlátni
énis a jó öreg 518 nyüstölöm mert amiket manapság kiadnak "gamer" egerek inkább valami futurisztikus fegyvernek jó de játszani nem
-
szaszayanou
aktív tag
az mx 518-nál még nem találtam jobbat
-
Kissjeno
tag
Már volt nálam Trust Gm-4800 egér de ezeknek a bal oldalsó gombjai még hátrább vannak mint annak voltak pedig már ott is majdnem kitört a hüvelykujam hogy visszanyúljak addig.
Egyébként aki fogott már 4800-as egeret az tudhatja, hogy igencsak odaver a Logitech minőségnek.
-
Vistaboy
veterán
Nem rosszak az egerek, de nekem személy szerint a Logitech G5 és G500 formailag is jobban bejön.
-
Sasal1ty
tag
nemrosszak de maradok a4techél joaz.
-
Franklin
addikt
Furcsa egy hírben látni a kategória tetejét és alját.
Kb. mintha egy cikkben jelenne meg egy új Suzuki és egy új BMW modell... :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest