- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Blu-ray lejátszók
- Apple notebookok
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tolkarius
tag
Jajam, egészen más milyen egy ilyet fogni, és dolgozni vele mint egy hagyományossal. Sokkal komfortosabb, főleg ha az ember az egeret használja sűrűn...
-
Sareth
senior tag
Sanyix - nem kötekedésből de szerintem ha napi 8-9 órát ülsz a gép előtt totál nem mindegy milyen egérrel dolgozol (jobbesetben játszol). Direkt bevittem az otthoni G9-et a munkahelyemre és a Photoshop is teljesen más értelmet kapott a korábbi A4Tech után. Megjegyzem ez egy nem „pr0 gémer” személyes tapasztalata.
-
Sanyix
őstag
senki sem, de a pr0 gémerek azt hiszik ettől jobban játszanak
Amolyan földművelővakítás.[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
superecneB
őstag
Az 1.1a ban és a 3.0 ban ugyn az az optika van. Az mx500 pedig a logitech legjobb egere, igen az optikája is annak volt a legjobb ha kicsit körülnézel tesztekben érdekes dolgokra bukkanhatsz hogy veri szarrá a mai egereket 1000hzn.
Nem is tudom miért esnek hanyatt az emberek az 1mstől mikor már az ősrégi 3.0 is el lehet érni mx500 al is stb... jó nem gyárilag , de kb 2 kattintásból és baja garantáltan nem lesz[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Ejj ha, de ocsmányak azok a Trust-ok
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Sareth
senior tag
Ez a GXT kicsit hajaz a Logitech G9-re. Én sokat vacilláltam mielőtt megvettem a G9-et de nem bántam meg. Nem túl olcsó az igaz (és nem is a legszebb) de szerintem fenomenális ha lehet ilyet mondani egy egérre
Ezt csak azért említem mert a másik lehetséges esélyes a Razer Deathadder lett volna -
LackoMester
addikt
DeathAdder-mintha a Lachesis klónja lenne,bár az max.4000dpi-vel rendelkezik,és az ára 50-60 euró között van,de másban szinte ugyanat(1000 Hz,1 ms válaszidö).....nemrossz de azthiszem maradok a Lachesis-nél...
Trust az ára végett érdekes vélasztás lehet,igaz optikus,de annyit megérNyunyu-parasztvakitás az aranyozott USB csati,ez igaz de a Razer egér tényleg jó
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
nyunyu
félisten
"Az egér 1000 Hz-es mintavételi frekvenciával dolgozik, 1 ms-os válaszidővel."
Az ilyen egeréknél ez hogy megy? Vajon minden tizedik lépésre reagál vagy a ki nem mutatott 10 lépés vmilyen függvényében válaszol?Masodpercenkent 6000-szer fenykepezi az asztalt az optikai/lezeres szenzor, igy csak ki bir szamolni 1000 elkuldendo koordinatat
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
USB csatlakozója a jobb jelátvitel érdekében aranyozott
A szokasos parasztvakitas, ilyen kis sebessegu digitalis jelnek tokmindegy, milyen a csati.
Analog jelnel megertenem, hogy kulonben torzulna a jelforma, vagy par mHz koruli digitalisnal mar annyira szetkenodik a negyszogjel, hogy a dekoder felreertelmezi, na de par kHz-nel???
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Tomi_Sci
őstag
Minden tiszteletem az MS 1.1A nak, de eljárt felette az idő, kis érzékenységen pontatlan es felrant. Elleneb a 3.0 egy igazan jó egér Semmi csili vili, csak kőkemény progameing
A Razer DA uj verziója miben is különbözik a régitől? Felbontás? Mert ha igen, akkor felesleges lesz cserélni. Elvégre a jót nem kell bolygatni.
De azárt itt látszik már, hogy nem jött be a sok Parasztusz Vakitusz egér, és inkább visszanyulnak a gyökerekhez
Lásd mx500-> mx510 -> (najó ezek azért nem voltak annyira tökéletesek) mx518 -> G5 (rev 2)-> G500 , vagy DA -> DA2. Biztosak lehetnek benne hogy előbb veszik meg a mar bizonyitott tipusokat, mint egy G-akárhányezrest, vagy egy 8csilliárd DPI -s razert. Legalábbis aki tényleg komolyan gondoljaEgy elégedett G5 tulaj (volt DA-m , 1.1A-m , 3.0-m is)
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
őstag
Az tuti, hogy szert fogok tenni a Razer DeathAdder felújított egerére.
-
őstag
Ez a Trust 14S undorító.
"Less but better" - Dieter Rams
-
kovsol
titán
válasz superecneB #19 üzenetére
én ms 1.1 -t próbáltam tökéletes az is
a razer egerek fogása nekem kényelmetlen
az mx500-510-518 fogás viszont számomra tökéletes
igazából nem hiszem, hogy bárki jobb játékos lesz attól ha mondjuk egy mx500 -t lecserél mondjuk egy G5 -re pedig papíron menyivel jobb egy g5[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
szintén MX518 használó vagyok, még ezer éve vettem amikor nagyban toltam a warcraft3 -t meg utánna a BF2 -t, azóta is remekül szuperál nem is fogom lecserélni amig darabokta nem megy a kezem alatt
(#18) P00By: én szétkaptam a kicsikét és újra összerakás után megszünt a fura katintási hang, piszokkal ment tele és azért volt olyan nálam
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Csaber
senior tag
egyik sem tetszik mondjuk 16K sem adnék egérért az biztos
-
P00By
nagyúr
Trust, de csúnya
-
twollah
nagyúr
Jo pofak ezek a GXT egerek.
-
Fáraó
őstag
"Az egér 1000 Hz-es mintavételi frekvenciával dolgozik, 1 ms-os válaszidővel."
Az ilyen egeréknél ez hogy megy? Vajon minden tizedik lépésre reagál vagy a ki nem mutatott 10 lépés vmilyen függvényében válaszol?[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Gyuri27
félisten
Egy jó giga m-6880 tökéletesen elég. Ráadásul 3k alatt van.
Amd - Radeon - Ryzen
-
mindfreak
őstag
Kár, hogy a DA lakkozott anyagát nem cserélik le. Szerintem túlságosan is gyűjti az ujjlenyomatokat, karcolásokat és könnyen ragadóssá is válik egy idő után. Majd a harmadik releasenél...
-
luw2win
őstag
Razer se sokkal jobb mint az NV
egykicsiide egykicsioda és kész az új drága egér
Én már nem tudom észrevenni 1800 és 3500 dpi között a kül-t...“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
bolvar
senior tag
válasz szaszayanou #6 üzenetére
Hát ezek az egerekvicca legtöbb profi játékos még mindig M.s 1.1 vagy 3.0 játszik egy lanon néhol 1-2 mx 510v518 de semmi ilyen batár dögöt nemlátni
énis a jó öreg 518 nyüstölöm mert amiket manapság kiadnak "gamer" egerek inkább valami futurisztikus fegyvernek jó de játszani nem
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
szaszayanou
aktív tag
az mx 518-nál még nem találtam jobbat
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
Kissjeno
tag
Már volt nálam Trust Gm-4800 egér de ezeknek a bal oldalsó gombjai még hátrább vannak mint annak voltak pedig már ott is majdnem kitört a hüvelykujam hogy visszanyúljak addig.
Egyébként aki fogott már 4800-as egeret az tudhatja, hogy igencsak odaver a Logitech minőségnek.
-
Vistaboy
veterán
Nem rosszak az egerek, de nekem személy szerint a Logitech G5 és G500 formailag is jobban bejön.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Sasal1ty
tag
nemrosszak de maradok a4techél joaz.
GTA V : Pacikuki007
-
Franklin
addikt
Furcsa egy hírben látni a kategória tetejét és alját.
Kb. mintha egy cikkben jelenne meg egy új Suzuki és egy új BMW modell... :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Politika
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- MacSzerez.com - 2019 MacBook Pro 16" / i9 2.3Ghz / 64GB RAM / 1TB SSD / Asztro / 27% ÁFA!
- Surface pen 1710 - érintőceruza
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QE-HZ214 Garancia, Fehér, 5800HS/16BG/3050Ti 4GB/1000GB
- Meta Quest 3S 128GB + Headstrap eladó , csak kipróbált. ( 2év garancia )
- Samsung Galaxy Watch 5 pro