Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Még, ha fikázzuk is az új "dlc game"-eket, akkor is javulnak kicsit mindig. Új generációk mindig lesznek, nekünk lehet nem fontos mindig az aktuális évfolyam, de nekik igen, mert ezzel lépnek be az adott PC-s vagy konzolos világba.
Kb olyan, mintha Messi vagy CR nem lenne a fifában, mert ennyi erővel elég még a 98-cal játszani, elvégre abban is csak passzolgatnak... -
Steve1207
veterán
Inkább az szúr szemet sokaknak, hogy PC-n nem akarhat az ember bohóckodni? Mindegyik platformon megvan ezekre a kereslet (bár néha elgondolkodok, hogy van értelme ezeket fejleszteni, amikor a nagy fejlesztő cégek is csak kárognak, hogy nem veszik?) Részemről mindegy, persze totál jogos a hozzáállásod a szimulátorosok nevében, csak ilyen formában fura hatású
(#27) zozoo83: lesz benne, ez kb olyan bemutató, mint egy teljes kör visszajátszása dirt-ben, olyankor nincs navi.
-
zozoo83
tag
Navigátor nélküli Rally? Nem lesz benne egyáltalán, vagy mi a .. ??
-
deakpeti
tag
Szerintem jo lesz!grafika is eleg szep
-
.LnB
titán
Nincs ezzel a játékkal sok baj, csak a címét kellene átírni "Száguldás egy kartondobozzal 5"-re.
-
Megközelíti igen, de az RBR számomra még mindíg közelebb áll, mint ez a játék.,
(#16) Csapoati: Kimaradt, illetve ki is fog maradni sajnos, mert kedden megyek dolgozni már külfödre, mint söfőr, hivatalosan és így már nem lesz időm játszani, plusz a gépem sem bírná el a játékot. Kevés hozzá. Pedig itt a G25 meg a track ir 5 is...
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Te már nagyjából tudsz különbséget tenni az ETS2 és a valós kamionozás között és nincs az a szimulátor amelyik pariban lenne a valósággal, csak megközelíti azt...
Az RBR.t már szerintem beérte vezethetőségben a DiRT Rally, tehát az RBR már nem olyan fényesen ragyogó ikon mint korábban volt, a Loeb rally mint ez az előzetes is mutatja eléggé távol van az élmezőnytől.
A hátrány azonban a játékélmény szintjén még behozható, a CMR széria bizonyította, hogy lehet emlékezetes játékot készíteni "sántító" grafikával és fizikával is, ez a játék még lehet ilyen! -
Az igen, ezt honnan szűrted le?! Mert konzolom sincs, nem hogy konzol fan vagyok. Amúgy a pc-s tábort erősítem a Richard Burs rallyval már jó pár éve... Várnék egy jó rally szimulátorra, de maradok inkább az RBR-nél... Szóval nem hiába mondtam, hogy kár pc-re kiadni, mert felesleges... Amúgy meg a wrc 3-at vagy 4-et próbáltam ki keresztfiam xbox 360-án demóban és konzolra pont elég ez a bohóckodás, amit a wrc ad élményben... Még mindig az RBR annak aki szimulátort szeretne. Aki meg bohóckodni irány konzolfalva a wrc-vel...
Szerk: A wrc 1-et, vagy 2-őt próbáltam ki pc-n kormánnyal és 180 fokos kormányelfordulási szögnél többet nem tudtam beállítani.... A fizikát meg ne is említsem....
-
AAAgold
senior tag
hmm, nézem a 60fps videót és végig az az érzésem van, hogy hol van a sebesség érzet?
szép meg folyamatos a kép, de egyáltalán nem jön át, hogy gyorsan menne az autó
-
DR01DMAN
aktív tag
Egyetértek veled ezzel a tulbonyolitással kapcsolatban. Az ember lazulni akar és kikapcsolódni, nem pedig szét feszülni a bonyolultság végett. Régen sokkal több egyszerűbb kivitelű játék volt és kellemesen el lehetett velük tölteni az idő. A mostaniaktól meg néha úgy állok fel a géptől, hogy szét tudnám hajtogatni a monitort idegességembe.
-
Steve1207
veterán
Jaja, ez a sorozat marad arcade jellegű, de szerintem jó, hogy a piacon van ilyen is. Nekem pont az hiányzik manapság, hogy vagy túlbonyolítják, vagy még a lehetetlennél is fapadosra készítik el (WRC3). Ez az, amikor szeretne csapatni az ember pár kört mindenféle megerőltetés nélkül.
Mivel mindig ez a baj, inkább azt kellene, hogy ezeket a licenszeket két csapatnak kiadni, egyik erősítené az egyik vonalat, a másik a másikat és mindenki boldog lenne. -
Remélem valami tűrhető sül ki belőle.
-
ripla
addikt
még mindig olyan hatása van a játéknak, mintha egy gombostűvel lenne az autó a talajhoz rögzítve, és a környezetet rángatnák alatta. egész egyszerűen nem így viselkedik egy mozgásban lévő több tonnás test.
kanyarban megdől a kaszni, sőt, néha 2 kerékre áll, a bukkanókon keresztül a levegőbe emelkedik, nagyobbaknál repül is valamennyit.
nem jó... nem tetszik. -
snecy20
nagyúr
Aligha hiszem hogy közelében lesz a DIRT Rallynak játékélményben.
-
Én is. Élőben... A játék meg kár hogy kijön pc-re márt kár érte... Konzolon jó elbohóckodni vele, de ez nem szimulátor...
-
DR01DMAN
aktív tag
Szívesen kipróbálnám a kis VW Polo-t.
Grafika egész türhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával