- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
válasz
Jack Hunter #10 üzenetére
En is csak onnan datalom, hogy nem szeretnek ujra utolagos radiot nezni, hogy 6evig szemeztem vele a Clioban. 😅
Nekem akkor kellett megbontani a konzolt, amikor kiegett mogotte a vilagitas, zavart, megcsinaltattam, masodszorra raktak csak vissza rendesen. Nalam sajnos megkarcoltak a muanyag szelet, lelkibeteg voltam miatta, de hat valamit valamiert, nyeltem egyet. Hala az egnek tobbszor nem egett ki.
Izzocsere abban is szar volt, na nem ennyire. Par evig csereltettem parban, ahogy illik, aztan mindig maradt egy felig hasznalt. Rauntam, bekerult vissza abbol egy, utana evekig ahhoz sem kellett nyulni.
Utolag nagyon sajnalom, hogy eladtam azt a kocsit.
-
Ceree
senior tag
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Uh basszus, tenyleg! Ugy emlekszem az egy kerekjarat feloli hadmuvelet
-
Ceree
senior tag
Na, csak eltalaltam!
Nagyapamnak volt ilyen autoja, en szerettem.
Az utolagos radioert kar, es nem sikerult jol visszarakni a kozepkonzolt, a kezelogombok nincsenek sikban. Ezek sajnos engem zavarnak, pedig egyebkent rendben van a kocsi, es a szine se gaz szerintem.Hasznaljatok sokaig egeszseggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest