- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hááát nem tudom, engem nem hatott meg annyira ez a noti, kissé olyan occssóóó beütése van így ránézve, bár attól még lehet bitang erős...
-
kisza25
félisten
válasz
bogyo2009 #28 üzenetére
kb HD4670 mobility szintjén van több benne a sader(320 vs.400) viszont alacsonyabb a GPU órajele(675Mhz vs. 450Mhz)
itt összeszedtem, pár hasonló kaliberű kártyát+ néhány erősebbet
egy kis tuningal könnyedén 5730 szintjére hozható -
SityiSXT
őstag
Ha már a hűtés szóba esett: ugyan a gyártók (remélhetőleg) igyekeznek normális hűtést bepakolni a laptopokba, de szerintem elengethetetlen az ilyen gépekhez egy laptophűtő használata. Nálam ez bő 10 fokot jelent játék közben.
Aki meg kíváncsi, hogy néz ki egy ilyesmi gép hűtése, tessék (igaz, ez a gép már két éves, de a melegedés problematikája akkor is adott volt) -
Janika!2
aktív tag
"NVIDIA GeForce GTX 280M vagy GTX 285M választható a laptophoz."Ezek a VGA-k milyen asztali kártya sebességének felelnek meg?Gondolom van valami huncutság az elnevezésben...
-
kisza25
félisten
ez kimaradt ACER
lássátok nem zöldeket beszélek -
kisza25
félisten
válasz
t72killer #12 üzenetére
én tudok kicsit light-osabbat de szerintem tűrhető kombináció:
és az ára 699€(Ausztria Madia Markt)
ASUS N61JV intel i5 430(2,26), 4GB DDR3, 500GB nvidia 325GT
ACER Aspire 5942G szintén i5 430 és HD5650, 4GB DDR3, 500GB, win7HP és szintén 699€(Ausztria Saturn)
szerintem ezek még a józan ész határain belül vannak, csak azt nem értem otthon miért kerülnek ezek rendre több mint 250ezer Ft-ba -
kozmi55
tag
Csúnya, vastag, és nem ATI van benne. Ennyit erről.
-
domi007
őstag
Hm, de a haza azert fenyhes muanyag, ha jol lattam....azert 2000 dollarert egy magnezium fedelet legalabb elvarnek....nah mind1
-
Grobber
csendes tag
Húha, régen az IBM notebookjai voltak ilyen vastagok, mondjuk azokban volt floppy, meg LTP port hátul
-
eclipse006
őstag
Belevan ebbe minden rakva,van egy vastagsága..
-
D.Orion
veterán
Most lesem a gyártó oldalát. Van nekik egy 18"-os laposuk is. Abba már képesek voltak 285 SLI-t rakni.
Kicsi lol, hogy a 18"-os kijelző is ugyanazt tudja minden tekintetben, mint a 15"-os. Egyébként ki az aki 1920x1080-ban akar játszani 15.6"-on?
Az asztali gépeik sem egyszerűek CF 5970 meg TRi-SLI GTX285, persze van SLI 295-ben is, persze adnak hozzá 1.2kW-os tápot.
-
D.Orion
veterán
Gyönyörű az a VGA benne.
Pusztán kíváncsiságból kérdem: Hol van benne az akku, elől?
Ui.: Egyébként a 4.2cm-es vastagságával azért jelentősen nagyobb némely gamer MSI laptopnál, talán a hűtést is nagyobbra tervezték benne.
-
-
-
Antibazsi
aktív tag
Az utolsó kép és hozzá a szöveg nagyon találó,de így helyesebb lenne: "design your laptop destiny"..mert kb úgy fog belülről megsülni az egész gép egy éven belül. még egy 17-es notiba sem tudnak rendes hűtést rakni izmos vga-hoz,h időtálló maradjon nem hogy egy kisebbe.
Kétszer volt gammer laposom, mindegyik megsült...soha többet. -
Főleg az áramzabáló GTX 285... Én így képzelek el egy gamer notit, aminek értelme is van (erős, de nem gyilkolja ki az akksit fél óra alatt):
CPU: core i7-620M proci (2.66GHz-3.33GHz, ha a játék nincs komolyan 4+ szálra optimalizálva, akkor az ÖSSZES 4magosnál jobb): fogyasztás 35W
VGA: mobility radeon HD 5730, fogyasztás: 26W
Ennyit egy átlagos noti is megeszik manapság, ráadásul a régebbi játékok simán mennek rajta (és sztem egy starcraft2 se fog gondot okozni neki). Ha vki ennél komolyabb játékost akar, akkor asztali gép.
-
buherka
addikt
15,6 hüvelykes kijelzőn nekiállni játszani, kész bűncselekmény
-
bocsika
aktív tag
ÓÓÓ, mindig is ilyenre vágytam. Egy akkus sütőlapra.
Azért remélem annyit kibír mire megcsinálom az ebédet a természet lágy ölén.
Amekkora áramot ez felvesz játék közeben, ha kihúzzuk akkor visszaszámol 10-ről mielőtt leáll.
Amúgy nagyon ütős, tisztelet a kivitelezés miatt. -
Male
nagyúr
...így képen irtó gagyinak néz ki... hiába drága.
-
Újabb topik a "mire jó a gamer laptop" jellegű hozzászólásoknak.
Hatalmas hiba egy DX10.1-es grafikus vezérlő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Minden földi jóval felszerelték az Origin PC EON15 nevű, játékosoknak készített notebookját.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest