Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Én végig próbálgattam pár ívelt és lapos kivitelt is otthon, sztem ennek a témának nagyobb a füstje, mint a lángja, igazából nem oszt nem szoroz, mindegyik kivitel könnyen megszokható és jól használható.
A gyártók nem mernek elég nagy ívet bevezetni ahhoz, hogy valóban értelme is legyen és minden pixel valóban merőleges legyen a nézőpontoddal.
Ami szerintem fontos, hogy amíg nem tölt el az ember több órát egy ilyennel, addig érdemi véleményt se nagyon tud róla mondani, mert az addig csak előítélet lesz és nem tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Búvárkodás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest