Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Engem annyira elriasztott ez az opera next, hogy pár nap tesztelgetés után legórtam a fenébe, és további pár nap alatt átköltöztem firefox -ba, még mielőtt kijönne a végleges 15. Így tulajdonképpen át sem néztem a különbségek listáját a chrome -hoz képest, hiszen elsősorban az opera 12 funkcionalitása érdekelt, ami meg nagyrészt hiányzott belőle. A chrome -ot egyébként sem szeretem, tehát szinte biztos volt hogy egy ilyen fork -ot sem fogok használni. Nekem óriási csalódás volt ez a váltás, így sok év opera használat után, és nem látom be hogy azok, akik eddig sem váltottak át chrome -ra, most vajon miért akarnának opera név alatt is chrome -ot használni. Egy olyan chrome -ot, ami állandó lemaradásban van, és ami messze nem nyújt annyi egyedi képességet, amiért érdemes lenne továbbra is használni. Különösen azoknak rossz ez, - mint pl én - akik a 12 -esből sok funkciót használtak.
Épp ezért nem is igazán sikerült még teljesen átállnom a rókára, bár jól haladnak a dolgok. Elég okos manapság már ez is, pár érdekes pluginnel meg főleg. Úgyhogy winen csere, debian -on meg a mozilla repo belőve, és kb minden helyen, ahova még általam került az opera, megmutattam mi lett belőle, és megkérdeztem akarja -e megtartani így, vagy cseréljem....Operáék elmehetnek a fenébe azzal a vacakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest