- OLED monitor topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Volt Creative fejhallgatóm USB hangkártyás, meg beépített hangkártyás változatban is, jól szóltak, de olyan hamar szétmentek a gagyi műanyag részeken, hogy attól egy 1500 forintos kínai legalja is besírna. Soha többé. Most egy nem megfizethetetlen Cloud Pro van, azóta tudom, hogy amit jóhangzásnak véltem, az a hangok jó részét elrüntette, ebben sokkal több mindent hallok zenében és játékban is. Ennyire nem volt gagyi a Creative régen, mikor felzabálták a Cambridge Soundworks-öt.
-
zetor2000
őstag
Ebben a szegmensben már eléggé erős a verseny. Sok a kínai olcsó(bb), IEM, amiknek a hangja igen-igen meggyőző, illetve beesik sok nagy márka cucca is. Kérdés, ez vajon hogyan teljesít?
Személy szerint egy Jade Audio akármit használok, ami a Fiio leánya. Ez egy nagyon jó füles, és ennek az árnak a töredéke volt. ~40 USD, ingyen posta. Igaz, nincs mikrofonja, de szerintem hangzásban lenyomja ezt. -
CorsairS
csendes tag
Ránézésre a hangkeltő része egy Aurvana Trio, csak barkácsoltak mögé egy Super X-Fi modult.
-
-
Pingüino
senior tag
-
törölt tag
Kép nincs róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az SXFI Trio fülbe dugható, Type-C csatlakozóval szerelt és három hangsugárzót használ oldalanként.
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest