Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Érdekes kütyü, bár szerintem a egy rendes linux is meg tette volna,mint a win7.
-
hito
nagyúr
válasz
solanthugor
üzenetére
3hete adtam el az enyémet 60-ért, dobozában, minden tartozékával hibátlan állapotban

-
lmisi
senior tag
A win7 egy "normális" atomos gépen 2 giga rammal sem száguldozik, mondjuk úgy hajlamos laggolásra

Kíváncsi lennék itt mit művel. -
disy68
aktív tag
Szóval ez egy telefon méretű tablet, amin rendes win 7 van, ami a win8-tól válik majd csudakütyüvé? Mik vannak..
-
válasz
osztraksajt
üzenetére
+1
Lehet benne igazságod... -
maximilian4
addikt
Külső alapján nagyon gagyinak néz ki. Inkább vennék olyat ami papíron kevesebbet tud, de drágább és minőségibb.
-
tjb007
nagyúr
-
zdanee
őstag
Hát nem tudom, ebbe a testbe mekkora akku fér el, de egy Z530 még 2000mAh-al sem megy egy egész napot... Második telefonnak, ultrapici tabletnek esetleg, de akkor meg egy picit nagyobb súly, cserébe kicsúszó billentyűzet jól jöhetett volna. Esetleg a jóöreg HTC Shift mintájára egy ARM mag, ami a hívást/üzeneteket kezeli (mondjuk egy kiherélt androiddal), és egy alapból altatott Win, ami csak arra a pár percre/órára van bekapcsolva, amikor ténylegesen erre használnád a masinát. Azt hiszem egy ilyen gépnél az ár nem kérdés, ha a használhatóságért két vagy akár három procit kell beletolni a gépbe, hát legyen! Akinek ez kell, megveszi $2000-ért is $1500 helyett.
-
peugeotmate
addikt
Van itt minden!
Azért kipróbálnék egyet. -
MrStoneJerk
csendes tag
Na erre kíváncsi leszek

-
Pantal
senior tag
Videó a működéséről nem került ki? Kerestem, de nem találtam ilyet.
-
hito
nagyúr
Na ez jó hír, bár az első atomnagy bukás volt
Remélem ez komolyabb ívet fut be. Mindenesetre az első értelmes konkurenciája lehet a Fujitsu F-07C-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet benne igazságod...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)