- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Érdekes kütyü, bár szerintem a egy rendes linux is meg tette volna,mint a win7.
-
hito
nagyúr
válasz
solanthugor #12 üzenetére
3hete adtam el az enyémet 60-ért, dobozában, minden tartozékával hibátlan állapotban
-
lmisi
senior tag
A win7 egy "normális" atomos gépen 2 giga rammal sem száguldozik, mondjuk úgy hajlamos laggolásra
Kíváncsi lennék itt mit művel. -
disy68
aktív tag
Szóval ez egy telefon méretű tablet, amin rendes win 7 van, ami a win8-tól válik majd csudakütyüvé? Mik vannak..
-
válasz
osztraksajt #3 üzenetére
+1
Lehet benne igazságod...
-
maximilian4
addikt
Külső alapján nagyon gagyinak néz ki. Inkább vennék olyat ami papíron kevesebbet tud, de drágább és minőségibb.
-
tjb007
nagyúr
-
zdanee
őstag
Hát nem tudom, ebbe a testbe mekkora akku fér el, de egy Z530 még 2000mAh-al sem megy egy egész napot... Második telefonnak, ultrapici tabletnek esetleg, de akkor meg egy picit nagyobb súly, cserébe kicsúszó billentyűzet jól jöhetett volna. Esetleg a jóöreg HTC Shift mintájára egy ARM mag, ami a hívást/üzeneteket kezeli (mondjuk egy kiherélt androiddal), és egy alapból altatott Win, ami csak arra a pár percre/órára van bekapcsolva, amikor ténylegesen erre használnád a masinát. Azt hiszem egy ilyen gépnél az ár nem kérdés, ha a használhatóságért két vagy akár három procit kell beletolni a gépbe, hát legyen! Akinek ez kell, megveszi $2000-ért is $1500 helyett.
-
peugeotmate
addikt
Van itt minden!
Azért kipróbálnék egyet.
-
MrStoneJerk
csendes tag
Na erre kíváncsi leszek
-
Pantal
senior tag
Videó a működéséről nem került ki? Kerestem, de nem találtam ilyet.
-
hito
nagyúr
Na ez jó hír, bár az első atomnagy bukás volt
Remélem ez komolyabb ívet fut be. Mindenesetre az első értelmes konkurenciája lehet a Fujitsu F-07C-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest