Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Érdekes kütyü, bár szerintem a egy rendes linux is meg tette volna,mint a win7.
-
hito
nagyúr
válasz
solanthugor #12 üzenetére
3hete adtam el az enyémet 60-ért, dobozában, minden tartozékával hibátlan állapotban
-
lmisi
senior tag
A win7 egy "normális" atomos gépen 2 giga rammal sem száguldozik, mondjuk úgy hajlamos laggolásra
Kíváncsi lennék itt mit művel. -
disy68
aktív tag
Szóval ez egy telefon méretű tablet, amin rendes win 7 van, ami a win8-tól válik majd csudakütyüvé? Mik vannak..
-
válasz
osztraksajt #3 üzenetére
+1
Lehet benne igazságod...
-
maximilian4
addikt
Külső alapján nagyon gagyinak néz ki. Inkább vennék olyat ami papíron kevesebbet tud, de drágább és minőségibb.
-
tjb007
nagyúr
-
zdanee
őstag
Hát nem tudom, ebbe a testbe mekkora akku fér el, de egy Z530 még 2000mAh-al sem megy egy egész napot... Második telefonnak, ultrapici tabletnek esetleg, de akkor meg egy picit nagyobb súly, cserébe kicsúszó billentyűzet jól jöhetett volna. Esetleg a jóöreg HTC Shift mintájára egy ARM mag, ami a hívást/üzeneteket kezeli (mondjuk egy kiherélt androiddal), és egy alapból altatott Win, ami csak arra a pár percre/órára van bekapcsolva, amikor ténylegesen erre használnád a masinát. Azt hiszem egy ilyen gépnél az ár nem kérdés, ha a használhatóságért két vagy akár három procit kell beletolni a gépbe, hát legyen! Akinek ez kell, megveszi $2000-ért is $1500 helyett.
-
peugeotmate
őstag
Van itt minden!
Azért kipróbálnék egyet.
-
MrStoneJerk
csendes tag
Na erre kíváncsi leszek
-
Pantal
senior tag
Videó a működéséről nem került ki? Kerestem, de nem találtam ilyet.
-
hito
nagyúr
Na ez jó hír, bár az első atomnagy bukás volt
Remélem ez komolyabb ívet fut be. Mindenesetre az első értelmes konkurenciája lehet a Fujitsu F-07C-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Friss előzetesen az Anno 117: Pax Romana
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netflix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest