- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
nekem is tetszik a ház - az árazására leszek még kíváncsi
-
Fr3eWar
őstag
Ha az ára jól lesz pozícionálva még slágertermék is lehetne, mindenkinek X-faktoros ház kellene. Viccet félretéve nagyon ötletes a felhajtható majdnem HOT-SWAP-os rész.
-
veterán
nekem is bejön,jól néz ki a belseje is korrekt.Az árazása eldönti,hogy veszem vagy nem
duree54
-
Ne már... Pantheon? Én már perelnék...
Ez pont olyan kockaház, mint a többi... Lehetett volna mondjuk lakótelep a neve.
Egy Level10, Armor, Lanbox vagy egy Ninja szép, de ez átlagos, még akkor is, ha pl. HDD-t igényesen lehet beletuszkolni. Nem szép, de praktikusnak tűnik.
No offense, nem vagyunk egyformák.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Motion_Blur
félisten
Huhh nekem nagyon bejön.
Ha 20k-ba meg lehetne úszni, jöhetne is a CM 690 helyéreStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Milka 78
nagyúr
Belülről az egyik legjobb elrendezésű házikó.Nem egyszerű mennyiségű kábelt lehet elrejteni a benne.A legtöbb ház ezen elvérzik,mert hiába van rajtuk kábelcsatorna,ha max 2-3 kábel fölött már feszegetni kell és púposodik az oldallap.
-
félisten
Tetszik, csak nekem egy kicsit nagy. Max. Asgard méretben lenne jó...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dyno
veterán
Tetszetős aházikó kiváncsi leszek az árára.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
El bírnám viselni.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
bartucc
addikt
Egyrészt nem rossz házikó, de nekem nem kellene, ingyen esetleg, de nem sok pénzt adnék érte... Egyszerűen nem tetszik, hiába jobb minden tekintetben mint a mostani, nem jön be egyáltalán.
Ami viszont nekem kicsit túlzás, az az elnevezés, Phaeton-nak egy Stacker vagy Cosmos kategóriájú csúcs házat neveznék, nem egy tömegcikket. De hát ízlések és pofonok.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Воланд
titán
-
Probber
őstag
Szemből tetszik, hogy viszonylag egyszerű, de az oldallap szerintem plexi nélkül jobb lenne.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Воланд
titán
Jó kérdés, de sajnos tuti, hogy 20 fölött lesz. Ha nem veszek kettőt. Az utgard az ettől kisebb (207 x 515 x 490 mm) viszont ugyan így 3 ventilátor van benne, de azon nincs usb3.0 csati és úgy kerül 22 150 Ft-ba.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
Ilyen mérettel és felszereltséggel (viszonyítva a hasonló xigmatek házakhoz) bőven 20 ropi felett lesz az ára.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
aram01
nagyúr
10-15k környékén jöhetne is
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Boxi88
őstag
Nekem annyira nem jött be, a cím és név alapján kicsit többet vártam volna a háztól, de semmi újdonság, semmi korszakalkotó... de átlag háznak tökéletes!
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Kifejezetten tetszik a kecó
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
KeNTaGoN
tag
szép házikó, bár kicsit visszafogott.
és a winyóknál az a két 12cm-es pörgettyű nagyjából felesleges. annyira azért nem langyosodnak, de zaj szempontjából nagyon nem mind1.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
zsigus
őstag
Az előlap alján fel lehet hajtani a merevlemezek előtti részt ez nem is szerepel a cikkben pedig nem hülyeség.
"Front-opened hot-swappable 2.5/3.5" HDD" -
Srodney
senior tag
az az X az elején eléggé X-faktoros
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- techsolo TP-730 rev B 730w Tápegység(HIBÁS)
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)