- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
nekem is tetszik a ház - az árazására leszek még kíváncsi
-
Fr3eWar
őstag
Ha az ára jól lesz pozícionálva még slágertermék is lehetne, mindenkinek X-faktoros ház kellene. Viccet félretéve nagyon ötletes a felhajtható majdnem HOT-SWAP-os rész.
-
nekem is bejön,jól néz ki a belseje is korrekt.Az árazása eldönti,hogy veszem vagy nem
-
ViZion
félisten
Ne már... Pantheon? Én már perelnék...
Ez pont olyan kockaház, mint a többi... Lehetett volna mondjuk lakótelep a neve.
Egy Level10, Armor, Lanbox vagy egy Ninja szép, de ez átlagos, még akkor is, ha pl. HDD-t igényesen lehet beletuszkolni. Nem szép, de praktikusnak tűnik.
No offense, nem vagyunk egyformák. -
Motion_Blur
félisten
Huhh nekem nagyon bejön.
Ha 20k-ba meg lehetne úszni, jöhetne is a CM 690 helyére -
Milka 78
nagyúr
Belülről az egyik legjobb elrendezésű házikó.Nem egyszerű mennyiségű kábelt lehet elrejteni a benne.A legtöbb ház ezen elvérzik,mert hiába van rajtuk kábelcsatorna,ha max 2-3 kábel fölött már feszegetni kell és púposodik az oldallap.
-
Tetszik, csak nekem egy kicsit nagy. Max. Asgard méretben lenne jó...
-
Dyno
veterán
Tetszetős aházikó kiváncsi leszek az árára.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
El bírnám viselni.
-
bartucc
addikt
Egyrészt nem rossz házikó, de nekem nem kellene, ingyen esetleg, de nem sok pénzt adnék érte... Egyszerűen nem tetszik, hiába jobb minden tekintetben mint a mostani, nem jön be egyáltalán.
Ami viszont nekem kicsit túlzás, az az elnevezés, Phaeton-nak egy Stacker vagy Cosmos kategóriájú csúcs házat neveznék, nem egy tömegcikket. De hát ízlések és pofonok.
-
Probber
őstag
Szemből tetszik, hogy viszonylag egyszerű, de az oldallap szerintem plexi nélkül jobb lenne.
-
aram01
nagyúr
10-15k környékén jöhetne is
-
Boxi88
őstag
Nekem annyira nem jött be, a cím és név alapján kicsit többet vártam volna a háztól, de semmi újdonság, semmi korszakalkotó... de átlag háznak tökéletes!
-
total90
veterán
Kifejezetten tetszik a kecó
-
KeNTaGoN
tag
szép házikó, bár kicsit visszafogott.
és a winyóknál az a két 12cm-es pörgettyű nagyjából felesleges. annyira azért nem langyosodnak, de zaj szempontjából nagyon nem mind1. -
zsigus
őstag
Az előlap alján fel lehet hajtani a merevlemezek előtti részt ez nem is szerepel a cikkben pedig nem hülyeség.
"Front-opened hot-swappable 2.5/3.5" HDD" -
Srodney
senior tag
az az X az elején eléggé X-faktoros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat Pantheonja az eredetivel épülettel ellentétben a PC-s részegységek számára készült.
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest