Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#65675776 #77 üzenetére
Csúnya reggelem van, ha ilyen hírt olvasok reggel felkeléskor. Csak most tudtam erőt venni magamon, hogy én is kommenteljem, összességében az előző hozzászólókkal nagy egyetértésben.
VH6-tal indítottam. Sokáig ketyergett benne a Mendocino Celeron 333MHz. 32MB RAM, 4,3GB Quantum. Unokatesóm vett később gépet: ST6-RAID Tualatin Celeronnal. Isteni volt (egy ideig az én tulajdonom is volt, anyum gépében szolgált). Itt kezdtem megszeretni az Abitot, mert az ASUS-szal szemben alternatívát kínált. A 333 Celeron után lett:
Abit NF7 v2.0, benne 2500+ Barton, Abit Radeon 9550 VGuru. Azóta nem láttam VGA-t, ami 100% feletti tuningot tudott.
Szerintem itt már a konkurenciánál (A7N8X) jobbat nyújtott. Ez volt az utolsó nF chipsetem, amivel elégedett voltam, de történt, hogy jött a K8 és a VIA beerősített, Abit pedig kézenfogva tört előre vele. K8T800, K8T890: nF chipsetek egész generációival volt pariban. Az utolsónál is több bőrt lehúzták a VT8237(R / A) déli hídról! Ez mit jelent? Hogy K7, Intel P4, AMD K8 lapok tömkelegeit szolgálta. Egyetlen rohadt hűtőborda nélkül! Az északi hidak olyan hidegek, hogy nálam az NF7 ventillátortól megfosztott hűtője passzívban elvan vele...
KV8-pro, AV8, AX8 v2.0 (őt sírom vissza mind közül), Fatal1ty AN9 32x SLI. Legutóbbi volt a kényszerválasztás, hogy ne kelljen kidobni a Guru Clockomat. Amit K8 lapok generációi alatt úgy megszoktam, olyannyira a szívemhez nőtt.
Ez a Fatal1ty sajnos meghibásodott, de életképtelen megoldás is volt. Most egy AX78-at akarnak rámsózni a Fatal1ty helyett gariban, egy az egyben.
Se uGuru, sem FireWire, semmi. A NYÁK sima, mint a babapopsi, olyan üres.
Ez mi, ha nem a saját hagyományaik megerőszakolása, miszerint az A-val kezdődő lap a nagyobb tudású, fejlettebb, gurus?Másrészről: ott voltak az _igenis_ versenyképes VIA chipsetek. Sok hülye azért nem vette, mert "háklis a RAM-ra a VIA" ... Felfogni, hogy K8-nál ennek nincs értelme már sok lett volna. Meg a tuning miatt vették az nForce-ot. Hát, a VIA K8 series is tudott legalább annyit, csak passzívban. Kopp.
Rühellem az olyan gyártókat, akik az évekkel ezelőtt szerzett hírnévre alapozva csinálják meg a tutit. (ASUS, nForce)In Memoriam Abit + AMD régi szép idői.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hányatott sorsú márka tajvani források szerint NVIDIA grafikus kártyákkal tér vissza a piacra.
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest