- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
laceszgamer #5 üzenetére
Azért volt mellényúlás rendesen (pl. Man in Black). Pont azért is fogyatkozik a számuk. Egyébként pont a Syberia maradt ki, pedig többet is kiróbáltam anno. Alapvetően nem nagyon van ma már egyik fajta sem, mert mindent ráhúznak az FPS nézetre, és ott az interakció kicsit más fokát kell biztosítani. De jó látni, hogy van ami a jelenkor elvárásai mellett is szépen teljesít (mondjuk van rá igény is rendesen).
-
laceszgamer
addikt
A hangulat maradjon meg az a lényeg.
Alapvetően digitális párti vagyok, de ha ebből a dobozos is regelhető lesz Steamen, akkor tuti dobozos lesz, jól mutatna az első két rész mellett ennyi év után a harmadik rész doboza is.
Tulajdonképpen a poén, hogy a Telltale féle Walking Dead 3 évada mellett ez a másik játék amit a legjobban várok az évben.
Lehet velem van a gond, vagy az " AAA " játékok nem olyanok mint rég?
-
Nagyon nagyon várom.Most is bent van mind2 rész a Steam könyvtáramban. Talán 2 hónapja toltam végig a második részé megint sokadszor... remélem megmarad a hangulat és a gyönyörű előre renderelt hátterek is, bármilyen elavultnak is tűnik. Bár ez sem rossz így kinézetre, tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest