- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Latom masban is felmerult, hogy azert szeles az also kava, mert ott van szamitogep beepitve.
A hely kiadna...browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
addikt
Az alsó nagy perem szvsz amolyan kéztámasz, ha ledöntjük az asztalra. (nem teljesen vízszintesre) [így képzeli ezt el]
Nekem bejön.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
v.tom
őstag
Szerintem nem rossz dolog ez egyáltalán. Végre bejön az érintőkijelző is a pc-hez. Szépen feltenném valami elérhető helyre a falon, második monitornak.
-
Frenky87
aktív tag
Nézz meg egy 720p-s HD filmet egy ilyen felbontású, meg egy 1280x1024 (v 800, lényegtelen) natív felbontású kijelzőn. Van különbség. Sok.
///
-
FTeR
addikt
válasz hyperspace #2 üzenetére
lol, nekem 15"-os van ennyiben
(meg egy 19" crt, dual powa)#7 és mi tart vissz attól,h kisebb felbontásban használd?
báz, megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz hyperspace #2 üzenetére
15.4"-os laptopomnak is 1680*1050-es felbontása van, és egyáltalán nem túl nagy! sőt, kimondottan jó.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Frenky87
aktív tag
Ha 1280x800-as (16:10) felbontású panel lenne ugyanilyen környezetben, tuti beruháznék rá... de sajnos ez lehetetlen
///
-
törölt tag
én teljesen azt hittem első pillatnásra hogy a gép is benne lesz, ilyen vastagságba már simán elférne, de ezek szerint tényleg nem. azért elég gáz...
egyébként hogy olcsó nem lesz az is biztos... végre nem ezekkel kéne szórakozniuk hanem használható barebonokat gyártsanak, amikben a 40mm-es ventik végre az örök homályba vesznek... nehogy már egy 100k-s ház/lap/táp olyan hangos legyen hogy ne lehessen meglenni mellette...
-
addikt
válasz Menthirist #3 üzenetére
azért vastag, mert az részben a talpa
de igazad van ez így ebben a formában elég szánalom... nekem nem teccikMos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Ste
addikt
ebben pc is lesz, vagy csak monitor?
mod: látom csak valami design kijelző
[ Szerkesztve ]
-
veterán
jah, és ilyen vastag az alsó pereme, mert ha igen, az nagyon lol... sosem vennék ilyet... azokat szeretem, aminél alig látszik a perem (meghát két monitornál kellemesebb is a látvány)
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
hyperspace
őstag
csinos kis darab, de ekkora hulyevkhez nem tul nagy a felbontas?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
veterán
és ez most jó nekünk? jó tft-ket gyárt a shuttle?
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest