Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
''Igazán érdekes kirohanás, jó lehet veled élőben beszélgetni.''
Jó is.
Bagoly mondja verébnek, szentbeszédet nem én tartok, hanem te. Állatok irracionális antropomorfizálása, egy megfoghatatlan, rájukerőltetett emberi pszichológiai kategória fölmagasztalása okán dobálózol nagyvonalúan nagyon is valóságos életekkel.
És ne keverjük ide az esztétikai célú állat-modokat, az tökéletesen más tészta.
''Akkor a te nézeted pont a másik véglet, szenvedjen a sok fiú macsek, miközben a lányok meg csak illegetik magukat szépen, bravó..''
Ah, szóval az ivartalanított macska élete egy merő szenvedés.. Miért is? De ha kérhetem, hagyjuk az emberre való hivatkozásokat.
Az én véleményem az, hogy minden felelős macskatartónak erkölcsi -és ha rajtam múlna, törvényi- kötelessége volna ivartalaníttatni a lakáson kívülre is kijutó hím macskáját, és nősténynél is csak akkor maradhatna el, ha kifejezetten kicsinyeket akar, vagy kötelezi magát a megfelelő elhelyezésükre.
''ezek alapján a te párod sem szed tablettát, helyette inkább kiherélteted magadat.. ''
Már megint ez az irreális humán párhuzamvonogatás...
Nem tudom nálatok mi a módi, de én nem kódorgok szanaszét éjszaka, és kefélek meg mindeg nőt akire csak rá tudom tenni a mancsom, és a párom sem kínálkozik föl az éjszakában minden első jöttmentnek. Ennek következtében a több tucatnyi zabigyerekemet sem fenyegeti az a veszély, hogy bedobják a latrinába, vagy hogy kukákat túró utcakölykök legyenek.
De egyébként tökéletesen beletrafáltál: ha mégis ilyen szokásaim lennének, akkor minden bizonnyal elvégeztetném magamon az elköttetést. Döbbenetes, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Update 09.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest