Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
hátizé... nekem a gépben elhelyezkedik 4 darab régebbi ATA vinyó, de hűtve igazából nincsen egyiksem... semmivelsem...
Egyszer mondjuk ráálítottam erre a célra egy régi 486-os hűtő ventijét, e mint kiderült, csapágyas volt a drága, úgyhogy nekiált veszettül kerepelni, így kivettem. Azóta ilyen igény nem merült fel...
Eddig nem tapasztaltam különösebb anomáliát amúgy, de egy Maxtor rejtélyes módon elhalálozott pár hónapnyi működés után, viszont az SATA volt. Azóta kerülöm adott márkát. Lehetséges, hogy talán melege volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Így használod a ChatGPT-t
- gerner1
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest