- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Van egy icipici baki a logikádban: A magyar varrónő még a mekiben is 2X annyit keres, mint a kínai.
Ezek után egyetlen dologban tudNÁ - egyenlőre - legyőzni a kínai terméket a hazai varroda: ez pedig a minőség, ami sajnos valljuk be nem általános.
A jó minőségban dolgozó varrodák már 10-15 éve is kapacitásuk nagyrészében nyugatra dolgoztak.
Közben látom ezt már Kalandor is leírta, igaz más kontextusba helyezve a dolgokat.
[Szerkesztve]"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
tomazin
veterán
inkább várok, hogy kifogjak valami akciót vagy leárazást. veszek egy normális minőségű cuccot, ami nem megy szét 3 mosás után, minthogy megvegyem azt a szemetet.
mert az ugye magyar?..ne nevetess
amugy meg magyar ruhát szvsz nem nagyon hord senki,mert nincs piaca,nem éri meg a kinai mellett csinálni,és nem fog (sajnos) az emberek nagy érsze úgy gondolkozni,hogy megveszem a magyart 2k-val drágábban...evvan -
D4rkm4n
őstag
Csak úgy megsúgom, hogy ha valaki mondjuk melósruhának valót akar vásárolni, akkor ugyanazt a minőséget megkapja a józsefvárosin mint a munkavédelmi szaküzletekben.
Azt, hogy inkább a magyar terméket veszed meg, igencsak becsülöm. Én is így tennék. Vennék én Tisza cipőt, csak nincs rá 30k-m!
Szóval nem pár forint különbségről van szó..."If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
-
nagyúr
Részben igazad van, részben nem értek veled egyet. Én is ha tehetem persze magyar terméket veszek. De pl egy Nike vagy adidas csukában megnézem hol veszel magyart.
Mellesleg anno még 2000-ben kaptam életem első eredeti(?) nike cipőjét amikor még álltalános 8. jártam. Az a cipő 3évet bírt ki ugy hogy szinte mindent abba csináltam. Egy helyen se szakadt el, csupán annyi volt a baja hogy ennél a tipusnál nem volt még levarva a talpa és egyik motorozásom során lecsuszott a lábam a motor berugókarjáról és levállt. Gari mivel már nem volt rajta elvittem egy cipészhez de kb 1 hónapot birt még utánna. Aztán ezen felbuzdulva mondom veszek egy másikat hisz 12K-ért 3évig használtam, akkor az uj is biztosan kitart addig. Ugyanabban boltban vettem de csalódásomra kb 1 évet birt. Szal Nike és Nike között is van különbség. De hogy a cikkiró is mondta osztom azt a véleményt hogy igenis van piacon is eredeti! Mikor még ment a határ biznisz, akkor sokat jártam ki Ukrajnába. Ott a Beregszászi piacon vettem egy fekete Puma cipöt 100 ''griveny'' körül. (akkor átszámitva 4500Ft körül volt). Nemsokkal rá voltam a Nyíyregyhái plázában megvenni egy bőr Yellow-t. Akkor nagy csodálkozásomra koppra ugyanaz a fekete puma cipő is megtalálható volt mint amit kint vettem. Megnéztem alaposan, és a legutolsó varrásig, cimkéig megegyezett azzal, azzal a különbséggel hogy a plázában 22K-ra volt kirakva. Mai napig megvan a puma cipőm, és semmi baja.
Bocs ha hosszú lett.
[Szerkesztve]Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
TheElf
csendes tag
adam182: Úgy gondolom, ha a magyar varrónő azt mondja: ''csóri magyarnak jó a szarul megcsinált árú, drágán, így többet trécselek, hülye lennék dolgozni ennyiért'', akkor nekem nem kell őt támogatnom.
Akkor lesz jobb helyzetbe a gazdaság, hanem nem ''KGST'' alapon ez van ezt veheti a magyar a megélhetés forrása, hanem versenyképes árút termelnek versenyképes áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest