Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Azért az sem mindegy, mit is írsz - sci-fihez pl. nem árt a természettudományos képzettség, fantasyhez egyrészt a történelmi/régészeti, másrészt az irodalmi, szépprózához meg egyértelműen az utóbbi (talán némi pszichológia sem árt, bár nem tudom, ez mennyire része a BRK-s tananyagoknak, megrögzött TTK-s vagyok
)...
Btw. valamilyen módon jelezd, ha kijött, mert gyűjtök és megveszem(Halo és Medieval még mindig nem eladó
)
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #52 üzenetére
Az egyes számú alapszabály egyébként azon a tapasztalaton alapszik, miszerint egy adott netes társkeresőre regisztrált hölgyekből kb. 30-40%-ról nem lehet tudni mit is akar, mert nem reagál a megkeresésekre; kb. 30-40% valójában pasas (
), a maradék háromnegyedének már van pasija, csak unatkozik és ezért regisztrált, de sem komoly, sem komolytalan dolgokat nem akar. Ergo 5-10% keres valóban társat magának, csak nem talál
-
Wolverine
félisten
...plusz Asimov, Robert E. Howard, Lovecraft, Ian Watson, ha már a témába vágó klasszikusokat emlegetjük...
Bencom, szerencsésen megúsztad. Remélhetőleg ezután alapból letiltottad te is MSN-en (esetleg nyugodt szívvel törölheted is), és megjegyezted az egyes számú alapszabályt: neten nem lehet sikeresen ismerkedni! (a kivételek hibák a Mátrixbanén is az voltam/vagyok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- HP EliteBook / ZBook topik
- Óvodások homokozója
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest