- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
De, pontosan ennyire egyszerű. Aki ezt nem képes felfogni, azzal valami baj van, ami máshol, más szituácíóban is előjöhet (lehet az akár másik játék).
''...emiatt könnyebb belefeledkezni mint másba.'' Mint például? És itt most ''függőséget'' okozó tevékenységet írj, mert máshoz hasonlítani nincs értelme. -
Viktor77
titán
válasz
Nightdragon #6 üzenetére
Kétségtelen (minek is tagadnám), én is ott kezdtem. Egy havidíjas játékot azért csak kipróbál az ember valahogy mielött beleugrik (akkor még nem volt próbaverzió). Igaz, csak kb. 15 percet tudtam játszani (dc), de láttam, hogy ez valami ''nagy'', ezt nekem látnom kell.
-
Viktor77
titán
válasz
Nightdragon #3 üzenetére
2 dolog:
1. Amit beírtál az csúnyán warez. Dádá lesz legközelebb ilyenért.
2. Aki tört szerveren játszik, az meg is érdemli. Játékélmény, közösség ott 0. A tört szerver nem a WoW. Valami játék, de nem WoW.
Huma:
Szóval azért nem játszol a WoW-val mert fizetős? Sokan csak azért istenítik a GW-t (nem biztos, hogy Te közéjük tartozól), mert nem tudják vagy nem akarják fizetni a havidíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi haladó szinten
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- ZIDOO médialejátszók
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest