Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Jelen pillanatban az EU-ban 87 angol, 74 német, 32 francia és 8 spanyol nyelvű WoW-realm van. Ez realmenként 3-4 szervert jelent (a két kontinensnek egy-egy, és egy vagy kettő - nem tudom pontosan, de inkább kettő - az ún. instance-oknak, a nagyobb tartalmat hordozó 5-40 fős csapatoknak szóló területeknek). Emellett a rengeteg GM minden előbb felsorolt nyelven - tegnap éjjel negyed 4-kor beszéltem eggyel.
Hogy is oldanád meg előfizetési díj nélkül a fenntartását? (a példád nem rossz: bármilyen hobbid van, arra költeni kell, legyen ez autó, fényképezés, akár a tévé
És az előbb írtam, hogy havi 3300 Ft, plusz a web díja.) -
bullseye
addikt
ez a havidíjas dolog olyan undorító pénzlenyúlás, amíg nem gondolod végig mit kapsz cserébe... nem az FPSből kéne kiindulni, ahol van 1-2-10-50 kisebb szerver ozt a többit a közösség adja már össze (ha tudja, meg a kiadó reagál egyáltalán, pl. BF2 ladder dolgokról olvastam durvákat). Itt 40-50 bazi szerver, sőt esetneként egész fürt megy, hogy szépen fusson a dolog, folyamatosan cirkálnak a GMek, karakterosztály-képviselők, stb., van akár online segítségnyújtás is, a játék folyamatosan fejlődik, bejönnek újabb eventek, stb. stb.
na nem azt mondom, hogy harmad ennyiből nem futná ugyanerre, de az ember ha fizet, utána joggal is veri az asztalt, ha lenyúlták cuccát, belefutott egy bugba, vagy csak elhőzódik a karbantartás... a cég meg megérdemli az általában jól végzett munkáért... -
orbano
félisten
ráadásul a használati értéke is szembeötlőbb, valamint kicsit tovább tart. egy farmert megveszel és hordod 1-2-3 évet. egy átlagos játékot végigjátszol max egy hét alatt, vagy megunod pár hónap alatt. persze vannak kivételek (wow, cs, stb), de a többségénél erről van szó, nem arról, hogy könnyebb ellopni (bár biztos ez is közrejátszik a jelenség pszichológiájában).
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És az előbb írtam, hogy havi 3300 Ft, plusz a web díja.)