Hirdetés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
szia..
beirtam most a /3GB kapcsolót, ujraindult a gép , látszólag nem történt semmi ( ki sem fagyott) akkor most honnan tudom hogy valoban érvénybe is lépett és valóban 3GB -ot rendel a felhasználoi programokhoz?
egyáltalán boot.ini fájlom sem volt eddig semilyen, most hoztam létre a C:\ gyökérbenugy emléxem korábban hogy ott kell lenni?( ez most egy uj telepités)
más: irtad hogy vegyem ki a a páratlan 1GB -os modult, vagy tegyek be helyette 2x512 -öt. Kingmax 800Hz -es moduljaim vannak.
mi van ha még egy 1GB-os modult teszek párba a harmadik mellé? még kapok ugyanabbol a tipusbol, ott ahol vettem.. nem fogja az egészet látni csak kb 3,5 gigát azt tudom. de attol hogy nem mind látja még "párban" kezeli majd?
illetve a kb 3,5 GB-bol ramdiskel el tudok kölöniteni mondjuk 1GB-ot pl swapnak és akkor gyakorlatilag azt az 500 MB-ot is kihasználom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest