- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipari célokra szánt RGB-s
does not compile -
bozoki
csendes tag
Sosem ertettem minek vilagito ram, vagy barmi mas. Meg ventiken megertem, de ez..
-
biscuit
aktív tag
Vajon hány spanglit szïvhattak el a bjéjnsztojmingon amin ez a termék megszületett?!?!
- Jáúzsi, hát a szerverbe szánt memóríákon még borda sincs, mer olyan orkán van bent a rackben, hogy felesleges!
- Tudom már főni! Csinájjunk ollyat ami világít is meg sipákol, mer ugye a sok klímagép és ventik zajától azt majd jól hallani, a világítást meg ugye jól látni a sok egymásrapakolt,amúgy rohadtul zárt házakban!!!
- Ezaz Jáúzsi!!! Prémiumot neki!!!! Azonnal gyártásba!! Ez siker lesz!!! -
cinemazealot
addikt
"ipari, vállalati felhasználás" vs. RGB LED és csipogó
Kezdetek óta a hideg ráz a PC alkatrészek LED-ekkel való cicomázásától, de amióta valamelyik topicban szembejött velem ez a videó, amiben egy SSD-t a rá (kizárólag dekorációs céllal) gyárilag felszerelt 75 db fehér LED fűtött fel használhatatlan hőmérsékletűre, azóta csak röhögök, ha egy gép több fényt bocsát ki a tradicionális, alaplapra kábelezhető 2 db LED-nél (POWER, HDD).
A csipogó sem ok nélkül halhatott ki a gépházakból, bár ipari (szerver?) környezetben talán lehet jelentősége. De akkor meg azt nem értem, hogy az elmúlt pár évtizedben ez miért nem hiányzott senkinek az amúgy is zajos szerverteremből?
-
macilaci78
nagyúr
Eszembe jutott a Sulinetes 9600 XT VGA, beraktam és még a gépház oldalának visszarakása előtt indítottam a gépet. A gép az asztal alatt a lábamnál, én meg csak a sárga-piros fényeket látom. Rúgom ki magam alól a széket, bukok az asztal alá, "mi a p*csa, lángra kapott ez a szar?!"
Komolyan, ipari környezetben minek egy haggal, fénnyel kommunikáló hardver, mikor hozzáértő nincs a közelében, de távmenedzsment viszont van...
-
tntmax
aktív tag
Van még hová fajulni úgy fest... legközelebb lesz pici oled kiejlző is rajta, meg külön "konzol port" hogy számítógép nélkül is lehessen "diagnosztizálni", ehe
-
ledgeri
nagyúr
Hát nem a Boeing féle "ha világít akkor baj van" metódust használják...
-
opr
nagyúr
"Amennyiben ezzel nem elégednénk meg (mert például nem látunk rá a LED-ekre), bevethetjük az integrált hangszórót is, mely hangjelzéssel kínálja ugyanezt."
Mert nincs is jobb, mint cirkuszi artistat megszegyenito modokon kitekeredve, letrarol labbal kapaszkodva lelogva, fejet a felig kihuzott server-rack felett fel-ala mozgatva, szonarozva tippelgetni 40 percen at, hogy "mi a geci csipog?!".szerk: Annyira napirajzba illo szitu, hogy szinte latom magam elott az egesz rajzot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged