Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #150 üzenetére
Windows Mobile Device Center? Bluetooth-szal is ment.
Eszközről eszközre meg párosítás után gond nélkül ment. Bár hozzá tartozik, hogy többnyire két WM-es eszköz között csináltam, és Androidos cuccokkal nem volt mindig tuti a siker (SG S2-t tudom hogy nem is látta pl., de ezzel a problémával már nemigen szembesültem, mert a két rendszer között időben nem volt nagy az átfedés.
).
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #148 üzenetére
WM 6.1 és 6.5 tapasztalatom van, 6.1-gyel több. Órákig tudtam kocsiban zenét hallgatni mindennemű megszakadás nélkül, nyilván nem koncerttermi minőségben, de a rendszerben nem a bluetooth audio tömörítése volt a gyenge láncszem. Viszont lassabbnak tényleg lassabb volt, szerintem nem volt 3.0-ás se, de már nem emlékszem, csak azt tudom, hogy már a Symbianos Nokiám is gyorsabb volt ha fájlt kellett küldeni.
No igen, a WP, újabb szereplővel bővülhet a nagy vágólap/fájlküldés saga.
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #146 üzenetére
WM vagy WP? Nem mindegy.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
De pl, ha látod, hogy jött valami viber üzenet, akkor szerintem full screenbe teszed és úgy válaszolsz, nem? Mert amúgy a viber üzenet teljesen jól olvashatóan megjelenik most is egy felső sávba, elég ideig ahhoz, hogy ha rákattintasz, válaszolni is tudj, majd megnyomod a home gombot 2x és máris visszamész előző alkalmazásra... Vagy nem tudom, mindenki máshogy használja a dolgokat...
Egyébként nyilván van mit nyúlni androidtól, meg fordítva, örök vita lesz, megoldás nélkül. Kb a 2 rendszerből lehetne valami nagyon jót gyúrni... Jelenleg iPhonet használok, korábban végig HTC-im voltak. Mind2 rendszert szeretem, de egyik sem tökéletes... Talán valamivel az Android közelebb áll hozzám, de leginkább azért, mert nem akarja megszabni nekem, hogy mobilnettel pl hány megás programot tölthetek le, vagy youtubeot mobilnettel milyen minőségben nézhetek... Ez a funkció viszont nekem nem hiányzik, és tableten sem hiányozna, még csak pc-n sem nagyon felezek le programokat. Azrán majd az idő eldönti :-) Zavarni nem hiszem, hogy zavarna bárkit is a lehetősége, max nem lesz kihasználva mindenki által :-)
-
Hobbbyt
őstag
válasz
sz.balazs.95 #10 üzenetére
Sőt!
Én az 5 colos S4-en is szoktam használni (jellemzően mikor youtuberól hallgatok zenét, de közben mást is csinálnék)
Ezzel kicsit enyhíteni lehet azt a fatális hibát, hogy a youtube még mindig nem megy a háttérben..Nexus 10-en pedig egyenesen király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest