- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
csixy
addikt
Nem tudom, hogy jól csináltam-e?
Git clone-oztam a Mahtab repót és lett egy padavan-ng mappám. A benne lévő common.tar.xz fájlt kicsomagoltam a /home/akarki mappába és lett egy common mappám, amit átneveztem Prometheus_Mahtab mappának és ebbe belemásoltam a padavan-ng mappát. Beléptem a Prometheus_Mahtab mappába és kiadtam a
chmod +x start.sh parancsot , majd indítottam a scriptet. Töröltem a router configot. Uopdateltem a scripteket rükverzben , először a patch-ot , aztán az intabil, , majd a stable scripteket. , aztán updateltem a forrásokat és már buildelődik a toolchain!!!
Halvány Fingom nem volt róla , hogy hogy kell csinálni, ilyenkor mekkpróbálok analógiákban törni a fejem.
Aktív témák
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest