Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
DEV_NULL #212 üzenetére
"gagyi scythe venti"?
Melyikre gondolsz?
A Slip Stream típusokat ESETLEG megilletheti ez a jelző, de csak azért, mert egyszerű csúszócsapágyasak - de abból a legjobbak közé tartoznak.
A Kama Flex, Gentle Typhoon, de főleg a (sajnos kifuttatott) S-FLEX legeslegjobb rendszerhűtő ventik közé tartoznak az egész piacon!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
DEV_NULL #201 üzenetére
Egyenlőre pedig nem a szépség volt a fő szempont, bár amekkora szörnyeteg nekem bejön. Szeretem az extrém dolgokat. Itt a hőmérséklet illetve a hőleadás volt az elsődleges szempont, ami be is jött. Van még bőven ideje rajta finomítani. Neked pl eszedbe jutott volna egy ilyet megépíteni?
-
Sandrew
őstag
válasz
DEV_NULL #197 üzenetére
gratulálok. te egy igazi ... vagy. nem akarok személyeskedni.
pont ilyen gépem van. Ninja 3 procin, vga-n musashi és tápot nem hallom egyedül. vinyók nem rezonálnak de van hangja. hidd el nem olyan egyszerű egy bizonyos hangerő alá vinni a gépet. te meg egyértelműen írígykedsz mert ahogy olvasom fingod nincs az egészről. mutasd már meg a géped. jah codegány ház szétflexelve? bocs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest