Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz tusi74 #37 üzenetére

Nyunyu, ha jól emlékszem egyik hozzászólásodban nem éppen pozitívan értékelted az MX Board 2,0-t. Miért tartod gagyinak, nekem kb. 1 hónapja van meg az MX Board 3.0, én nem érzem gagyinak.

Keves anyag van benne, nem eleg merev, ugy hajlik, mint egy 2-3k-s Genius.
    Matrixa sem jo, WASD kornyeken max 2KRO.

Na meg a lepcsos elrendezesu uniform kupakszettje sem az esetem, nem eleg ergonomikus.

Meg mindig az a velemenyem rola, hogy ez a billzet 104db MX akarmi kore locsolt 2k HUFnyi muanyagbol all.
    Ha levonom az akkori 28.23HUF/HKD arfolyamon atszamolva 14.5k-s arabol a durvan 4k HUFnyi belyeget, amit a csomagomra nyaltak Hong Kongban, akkor marad ~10-11k 104 MX Brownra, meg a melletett par deka muanyagra :DDD
    Most Conradban 155Ft egy plate mounted MX Black, de azt meg valami nagyon regi arfolyamon szerezhettek be. Ha ezt levonod, marad -5k a billzet tobbi reszere. :DDD

Billzet osszerako biogepsor utani QC-re mar tuti nem futotta nekik, mivel nekem kellett megfelelo sorrendbe raknom a kupakokat rajta. ;]

Amin viszont ma meglepodtem, hogy milyen vastagok az alacsony kupakjai a tobbi billzetemhez kepest, joval tompabb hangja volt veluk a billzetnek, mint a most hasznalt magas es vekony OEM kupakokkal, amik rezgese, kongasa sokat ront a billzet amugy sem fenyes ossz erzeten. :(

Új hozzászólás Aktív témák