Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nyunyu, ha jól emlékszem egyik hozzászólásodban nem éppen pozitívan értékelted az MX Board 2,0-t. Miért tartod gagyinak, nekem kb. 1 hónapja van meg az MX Board 3.0, én nem érzem gagyinak.
Keves anyag van benne, nem eleg merev, ugy hajlik, mint egy 2-3k-s Genius.
Matrixa sem jo, WASD kornyeken max 2KRO.Na meg a lepcsos elrendezesu uniform kupakszettje sem az esetem, nem eleg ergonomikus.
Meg mindig az a velemenyem rola, hogy ez a billzet 104db MX akarmi kore locsolt 2k HUFnyi muanyagbol all.
Ha levonom az akkori 28.23HUF/HKD arfolyamon atszamolva 14.5k-s arabol a durvan 4k HUFnyi belyeget, amit a csomagomra nyaltak Hong Kongban, akkor marad ~10-11k 104 MX Brownra, meg a melletett par deka muanyagra
Most Conradban 155Ft egy plate mounted MX Black, de azt meg valami nagyon regi arfolyamon szerezhettek be. Ha ezt levonod, marad -5k a billzet tobbi reszere.Billzet osszerako biogepsor utani QC-re mar tuti nem futotta nekik, mivel nekem kellett megfelelo sorrendbe raknom a kupakokat rajta.
Amin viszont ma meglepodtem, hogy milyen vastagok az alacsony kupakjai a tobbi billzetemhez kepest, joval tompabb hangja volt veluk a billzetnek, mint a most hasznalt magas es vekony OEM kupakokkal, amik rezgese, kongasa sokat ront a billzet amugy sem fenyes ossz erzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest