Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Gyorsan lementek.
Remélem az áruk is gyorsan le fog menni,mert akkor veszek is.
-
Vaktera
csendes tag
Mindig lesznek újabnál újabak
A jővő nem végleges csak ha magad is bevégzed!!!
-
Vaktera
csendes tag
De azon senki nem gondolkodot hogy honan veszik ezt az ürteknikát
-
Vaktera
csendes tag
Ez mind azért van hogy fusanak a népek utána mert mindig ujabb dolgok vannak
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
én most ruháztam be egy INTEL Core i5-760 2.80GHz 1156-os procira. azért ugye elleszek vele 4-5 évig? (egyszerű userként, játékban inkább másodvonalban maradva, 1-2 éves megjelenés utáni progikkal)
azt viszont akkor jól gondolom ugye, hogy akkor már csak használtan kapok majd esetleg i7es procit a mostani alaplapomhoz - ha esetleg kicsit erősíteni szeretnék?AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
nagyúr
Még mindig a 3ik helyen áll a 1366 core i7...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Angel1981
veterán
Teljesen egyetértek!
Nekem is Q9550 van a gépemben, és több, mint elég.
Időnként fellángol bennem a "gépépítési láz", de nem sokra rá lehiggadok, hogy minek?
Az SSD is megvan már, esetleg VGA csere lehet majd, de egyelőre az is várhat, mert miden általam szeretett játékot maxon elvisz az, ami most van. -
bmollszeptim
aktív tag
Hát nem semmi.Az intel egymás után jelenti be,a procik leállítását,tegnap már sandyt is bejelentettek,pedig idén jött ki.Hová ez a nagy rohanás nem értem.Hiszen az átlag felhasználóknak,még ma is elég a core 2 is.
üdv.
-
Milkoma
csendes tag
Ilyenkor érzem azt, hogy kicsit le vagyok maradva. Én még csak 775-nél tartok . Nekem teljesen kimaradtak ezek az új (illetve már csak nekem ) procik.
Mondjuk még most se érzem szükségét a váltásnak, mert tökéletesen megvagyok a mostanival is elégedve, aminek mennie kell, az megy rendesen. -
tdd587
őstag
válasz Kolondrum #35 üzenetére
Ok, ezek jó árak, nekem Q9550 van még mindig, ezek szerint tartja az árát. Lehet cserélni kellett volna már régen, de sosem tudtam volna megmagyarázni, hogy a hobbin kívül mi értelme lenne. Ha játszani kell, akkor új VGA, ha meg idegesít, hogy várni kell valamire, akkor HDD helyett SSD.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
válasz LackoMester #36 üzenetére
Akkor lesz mit állítgatnod.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
shteer
titán
válasz LackoMester #36 üzenetére
veszel ssd-t és átklónozod rá a rendszert + pár beállítás és kész
szerintem jónak tűnik..
-
Hobbbyt
őstag
Nem értem h az Intel miért nem tud/akar egy olyan tokozást csinálni ami nem csak 1-2 évig bírja.. Jó lenne ha egy kicsit hasonlítana ebben az AMD-re.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
csevede
tag
És valami hír arról, hogy mi lesz cserébe?
csevede felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
LackoMester
addikt
-
Én 34-ért vettem használtan az OC-s Q6600-ot anno 2008-ban, most a megjelölés nélküli Q6600-osok 25k körül vannak, de ez csak a Q6600, a többivel nem tudom mi van.
Sry a dupla HSZ-ért.....
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
válasz LackoMester #33 üzenetére
Én is vettem SATA2-re, nem rossz cucc.
-
Daywalker
addikt
A 750 már rég kifutott elvileg (hogy lehet kapni, nem sokat jelent ebből a szempontból, mert addig árusítják, amíg van belőle). A 760 meg 750S pedig nemrég ugyanígy felkerült a listára: [link]
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
FRENK1988
veterán
-
Daywalker
addikt
válasz Geri Bátyó #3 üzenetére
Igazad van, mert a 920 már EOL volt korábban
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
mpierre
veterán
hmm. Gondolom a garis cserékre raktároznak egy párat...
LackoMester: Inkább ami utána jön. Az Ivy csak gyártástech váltás lesz.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
válasz LackoMester #22 üzenetére
Biztos nyersz pár másodpercet a bootban.
-
Graphics
Jómunkásember
Hát mivel 2004-ben kezdték el gyártani, szerintem simán lehetett, hogy gyártották 3 évig őket, ja és általában az intel elég sokáig még vesz fel rendeléseket. Van ahol még most is van beragadva, elég ha felnézel árgép.hu-ra..
Szóval 3 éve még raklapszámra hevert szerintem a s478 a raktárakban[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
csib41
aktív tag
Élj sokáig Lga1366, de van egy olyan sejtésem, hogy hosszú ideig felesleges lesz cserélnem a 920-am...
-
shteer
titán
-
Cybertrone
veterán
Viszlát! Az eddigi legjobb intel platform volt!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
nagyúr
És mi lesz az i5 760/750-nel?
-
bacsis
Közösségépítő
Azt mondjátok meg nekem srácok, hogy a cégem, honnan a toszból tudott szerezni az Inteltől 3GHz-es S478-as P4-et kb 3 évvel ezelőtt?
Már javába duruzsoltak a 4 magos Xeonok a szerverekbe, egyszer csak jött egy rendelés ami olyan gépeket tartalmazott hogy 3gigás P4 256MB DDR1 memóriával... természetesen zsír új alkatrészekről volt szó -
fanti
addikt
Én sem búcsúzom a derék öreg i7 870-től még jó sokáig!
-
HaRdCoRe^mp4
tag
nem sikerult kivennem, hogy miert allnak le. Valaki?
Telszámom: 30/899-78-49
-
Thom95
tag
Ahhoz képest, hogy most a gyártásukat is leállították, még mindig elég drágák, használtan is...
-
Ez nekem fontos hír volt, mit ne. 775-ről rögtön valami újra majd. majd.....
-
MPowerPH
félisten
Bizony, búcsúzunk. Óriási széria volt, főleg a Gulf. És még sokáig megállja majd a helyét.
Don't Tread On Me
-
Fr3eWar
őstag
válasz Geri Bátyó #3 üzenetére
Én sem tudok róla, max a xeon procik.
-
csucsbicep
nagyúr
Kell hely az újaknak...
-
Geri Bátyó
addikt
Lehet, hogy én tudok rosszul valamit, de LGA1366-ra nem jut eszembe egy proci sem, ami ezek után még gyártásban maradna.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Angel1981
veterán
Lehet, nagyon láma kérdés, de a 775-ös foglalatú procikból már az összesnek leállt a gyártása?
-
Fr3eWar
őstag
Hát én még nem búcsúzok egy darabig a 950-estől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, OEM, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest