Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Milyen videókártyát?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Mercutionak és neked is szól. Amint azt madgie alant kifejtette, az a 400 nagyon nem 400. Még 300 sem. Idle a volt 460-asom kevesebbet fogyasztott, mint egy 5770. Ha már full HD, akkor MINDENBEN legyen full HD. Az 5770 a tudásához képest még mindig borzalmasan drága, ezt nem ellensúlyozza a fogyasztás.
Én nem multiorientált vagyok, hanem noncore gamer. Nem veszek meg mindent eredetiben, de sokmindent. Nem játszom túl sokat, időszakosan merülök bele. Így a havi villanyszámla sem ugrik meg túlságosan. Viszont kompromisszumot nem tűrök, és az 5770 csak általában jó HD-re.
Hozzátenném, nem nagyon megy 4200-on az X4-esem, de 4 körül jól érzi magát. A fogyasztáskülönbségen még én is elgondolkodtam, de félek, i3-mal félek szarul menne a GTA IV. Azzal meg évekig elvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- iPhone 12 emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest