- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
pláne cumi ha nincs a dokkeren spdif. de magán a (Txxx) gépen sincs? még mindig nem tudom mi igaz az urbánlegendből, hogy a füles kimeneten képes digitális hangot is kinyomni.
vágom mi az fn / ctrl mapping. arra utaltam, hogy az ESC megnagyítása mellett (T61-en) a gomb feljebb került, az Fx billentyűsor meg eggyel balra. namost ESC helyett rutinból F1-et nyomok, átnevezésnél meg F2 helyett folyton F3-at. erre gondoltam.
-
Alchemist
addikt
"az Fn & CTRL key mapping pedig szerintem azt jelenti hogy fel lehet cserelni az fnt es a ctrlt."
Ez már egy régi user request... végre teljesítették.
Nekem a 16:10 se tetszik munkára, nemhogy a 16:9.
22 óra aksiról... hiszem, ha látom... 8 wattos átlagfogyasztás mellett ehhez jó 170 Wh-s aksi kellene... ezt még 9 cellás + ultrabay aksik + napcellák alkalmazásával is nehéz elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi