- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
válasz
Dark Archon #16 üzenetére
Szerintem nyugodtan formálhatsz negatív véleményt, legalábbis ilyen módon, nem volt ott semmi pökhendiség. Semmi problémát nem látok benne, elfér a fórumban. Egyébként én sem értek egyet veled, de megértem a nézőpontodat.
Sajnos egyre erősebb ez a tendencia, hogy az ellenvéleményt el kell taposni... -
thrill
tag
válasz
Lehet véleményed persze. De őszintén szólva mit vársz, hogy valaki megveregesse a vállad? Minden játékhoz kommentelsz, ami nem tetszik? A gond az, hogy tök pökhendi hangnemben puffogtál, egy olyan játéknál, ami abszolút nem érdemli meg a kritikád, mert ha kicsit objektíven látnád a dolgokat, akkor láthatnád, hogy annak ellenére, hogy neked nem tetszik, mennyi effort lett belepakolva. Ennek tetejébe nyilvánvalóan fals hasonlatokkal támogatva az "igazadat". Ez a gond....
Ugye azért az nem baj, ha másnak tetszik, ha neked nem?
-
ldave
félisten
válasz
Nem, nem az a gond, ha valakinek rossz véleménye vagy negatív érzelmei vannak valamivel kapcsolatban. Én azt nem értem, hogy aki valamivel így áll, akkor miért tartja olyan fontosnak közölni, hogy ez neki nem tetszik. Rengeteg játék van, ami nekem nem jön be, de ezt elintézem annyival, hogy magamban elkönyvelem. Miért lett manapság olyan fontos, hogy a negatív véleményünket közöljük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Lightyear - befektetési app
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Whisky topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest