Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tegnap kipróbáltam az RTM-et, kicsit megváltozott a véleményem. Végre felhívja a figyelmet telepítéskor, hogy az egérrel a sarkokban érdemes matatni, valamint ki lehet pakolni a rendszereszközöket is a csempére. Toltam is egy kis Darksiders-t, érzésre ua. gyors, persze nem csoda, 2 éves játék, mérvadónak nem az
Ha az ember rájön, hogy mi hol van, tényleg nem is hiányzik a Start menü, csak ki kell "tűzni" a gyakrabban használt funkciókat a falra. Szóval még jó is lehet, más kérdés, hogy nem fogok tudni váltani egy darabig(?) az Autodesk programjaim miatt. Arra mondjuk nem jöttem rá, hogy ALT+F4 nélkül hogy lehet bezárni egy Win8 alkalmazást.
Egyéb konklúzió: az RP nem frissíthető RTM-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest