Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tegnap kipróbáltam az RTM-et, kicsit megváltozott a véleményem. Végre felhívja a figyelmet telepítéskor, hogy az egérrel a sarkokban érdemes matatni, valamint ki lehet pakolni a rendszereszközöket is a csempére. Toltam is egy kis Darksiders-t, érzésre ua. gyors, persze nem csoda, 2 éves játék, mérvadónak nem az
Ha az ember rájön, hogy mi hol van, tényleg nem is hiányzik a Start menü, csak ki kell "tűzni" a gyakrabban használt funkciókat a falra. Szóval még jó is lehet, más kérdés, hogy nem fogok tudni váltani egy darabig(?) az Autodesk programjaim miatt. Arra mondjuk nem jöttem rá, hogy ALT+F4 nélkül hogy lehet bezárni egy Win8 alkalmazást.
Egyéb konklúzió: az RP nem frissíthető RTM-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest