Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Minitablettel készül a Huawei
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sing1ep1ayer #71 üzenetére
Nálam csak az intel megy és a BIOS-ba még csak be sem tudok lépni, mert céges a cucc és nincs szükségem az nv quadro teljesítményére.
A Linux pedig nincs lemaradva a Windows-tól, sőt, jónéhány területen mérföldekkel jár a Windows előtt - még otthoni felhasználás esetén is. Programok telepítése lényegesen egyszerűbb, rendszer karbantartása lényegesen egyszerűbb, workspace-ek jelenléte olyan "áldás", amit egy Windows-os nemigen tapasztalhat meg, a dabadab által említett layerek jelenléte szintén zenész. Van kompozit ablakkezelés, hálózattranszparens grafikus felület. Ezek melyike van Windows-on?
#76: "...Windows esetén olyan sincs, hogy a különböző függőségek bekavarnak..." Ez így van, sokkal jobb, hogy van hatféle redistributable VC2005++, háromféle .NET, négyféle DX9 telepítve, mert a disk ugye ingyen van...
-
F34R
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #71 üzenetére
Xorg konfig faljba is be lehet pl allitani.
(#68) Dark Archon
Arra celzol hogy ekezetek nelkul irok ? nem en vagyok az elso ezen a forumon , nem is ertem ennek mi koze van a topikhoz.
(#69) sing1ep1ayer
Kikbol ? akiknek sorai kozt csak nyavajgast latok, nekem sem volt konnyu dolgom linux-al es a mai napig is vannak olyan dolgok amit nem vagy csak nehez tudok megoldani. (Ezek mar nem az atlagfelhasznalasrol szol, inkabb csak sajat rigolyam miatt) Vesd bele magad szerintem a linux vilagaba olvass sokat es probalj ki tobb distrot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Minitablettel készül a Huawei
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest