Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Ezekre mégis mi szüksége van egy otthoni felhasználónak? Én sosem éreztem, hogy nekem layerek kellenének. De mondom, van erre program, nekem portable verzióban is van egy, csak most lusta vagyok átugrani Win alá, hogy megnézzem a nevét.
Workspece-ek: na ezt sem használtam még soha. Lehet azért, mert én windowsról jövök és ott nem hiányzott. Igazából értelme csak akkor van, ha egy-egy desktopra több ablakot pakolsz ki, amelyeket együtt használsz. (Otthoni felhasználásnál ez előfordul valami okból?) Ha teljes képernyős alkalmazások futnak a munkaterületeken, akkor gyakorlatilag az ablakváltástól semmiben nem különb az egész.
A kompozit ablakkezelésnek bevallom gőzöm sincs mi az előnye, azon kívül hogy ha akarom idegesítően hullámzik az egész elhúzáskor, a hálózattranszparens grafikus felületnek szintén nem látom mi haszna van otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest