Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Hanem mennyit?
Konkrétan mekkora kár érte azokat(anyagilag) akik nem tudtak vele játszani pár napig? Mivel kaptak egy hetet ingyen így nincs semmi anyagi kár, szerintem.
Az, hogy egy dlc fizetős egy másik kérdés. Nekem nincs konzol-om és valszeg egy darabig nem is lesz. Ha valaha is oda jutok, hogy konzolt veszek, akkor sem fogok fizetni dlc-kért, mint ahogy ezt pc-n se tenném meg soha.
-
D.Orion
veterán
Nem tudom mit háborogtok... A DLC miatt pár napig nem lehetett játszani és kárpótlásul kaptok 1 hetet, szerintem ez így korrekt... Fogadjunk, hogy a nyünyörgők közül a felének sincs xbox-a. Mellesleg nekem sincs, de korrekt dolognak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft egy teljes héttel toldja meg mindazon játékosoknak az XBOX Live Gold előfizetését, akik a legelső napon megvették a Stimulus Pack-ot.
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Ps5 slim
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest