Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

válasz Angel1981 #50 üzenetére

Szerintem ha egy kicsit is logikusan belegondol az ember akkor egyértelmű a teljesítményvesztesség ha API-n keresztül megy a lekérés.

Lehet, hogy lehetne valamennyit optimalizálni de akkor az egész nem volna kompatibilis a jelenlegi rendszerrel és lehet struktúrával sem. Így meg akkor már a direktebb programozásra való áttérés adja magát, ami nem sokban különbözik a céljától az AMD-nek..

ABU: Az AMD által bevezetendő új felület az mennyire direkten programozza a GPU-t? Értem ezalatt, hogy lehetősége van másoknak is beépíteni, de ez más architektúrán nem menne ha teljesen direkt lenne a programozás.. Vagyis jelenleg én úgy képzelem el ezt a felületet mint ha egy API lenne, de a szoftveres megvalósítás helyett egy teljesen hardveres (te legalábbis fő részeiben hardveres) fordítórétegről lenne szó.. így tudom elképzelni azt, hogy egy olyan köztes réteg lenne ami teljesítményben hatékonyabb és mások is támogatni tudják a különböző architektúráik ellenére.. Persze lehet rossz a megközelítésem, nem vagyok járatos ezen területen.

The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G

Új hozzászólás Aktív témák