Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Pontosan, ha olyan lesz mint az E3400-am, akkor erre fogom majd lecserélni egyszer.
De egy pár évig még biztos nem.Sok ember szemében nagyon elásta magát a Celeron mint márkanév, és nem értik meg hogy ez most már nem így van, közel sincs akkora különbség mint régen.
És amikor ezt megpróbáltam ezt elmagyarázni pár ismerősnek, az istennek se akarták megérteni. Azt mondták, hogy ok, akkor én vegyek ilyet, de nekik Celeron névvel nem kell proci. Ezért én már nem is szoktam hangoztatni, hogy Celeron a "marketing neve", hanem csak annyit hogy egy E3000-s sorozatú, 45nm-es Core 2 Duo alapú proci.lipi: Amúgy épp kérdeztem nemrég tőled pár dolgot az E3000-s topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DOOM - The Dark Ages
- Kikristályosodik a Razr 60
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest