Hirdetés
- Snapdragon alapokon nyugvó mini PC közeledik a GEEKOM jóvoltából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem a Packard Bell egy elég fehér folt a térképen. Azt tudom hogy anno az élvonalban voltak, de aztán mintha eltűntek volna az országból nem? Legalábbis nem nagyon van előtérben.
...na utána néztem. Jelenleg Acer leányvállalat Hollandiai központtal és Europa és Afrika a működési területe. Ehhez képes nálunk annyira nem ismert. Itt a PH-n is ritkán kerül elő viszonylag.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tikakukac
titán
Hát meglátjuk. Mindenesetre a nagy áruházakba kiakciózni ez is jó lesz.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tibor_560sec
aktív tag
A vörösbook jól néz ki ...
pontos hardverek ismerete nélkül egyenlőre mást nem is tehet hozzá az ember ...buherka :
Most már nekem is feltűnt ...[ Szerkesztve ]
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
Bogyó bá'
nagyúr
Miért kerülik ezek betegesen a legnormálisabb, 11,6 - 12 -13,3" -os kategóriát?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
aram01
nagyúr
ez tetszik
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
peti85
senior tag
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szerintem ez nem csak divat kérdése: - otthonra, vagy irodában, asztal mellett a 15,6" 1366x768-on guriga taknyot sem ér (kényelmetlen), rendszeresen cipelni meg ráadásul túl nehezek. Otthonra asztalit kell venni, cipelni meg egy elfogadható 11-12" -ost. Szerintem.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
zsarkov
tag
Volt szerencsém Packard Bell notikhoz, kritikán aluli minőség jellemzi őket leginkább.
-
.mf
veterán
Nekem is ez tűnt fel, hogy 10.1 után egyből 14" következik, a kettő között nagy űr, a 14" felett pedig sűrűn egymás után. Kár, hogy ez a trend, mert nálam 13"-nél véget ér a laptop, nekem már a 14" is kényelmetlenül nagy utazólaptopnak; nem-utazásra pedig asztali gép.
A másik pedig, hogy túlnyomórészt Sandy, AMD-től csak Brazos, semmi Trinity vagy Llano.
De mindegy, úgyse fenyeget, hogy Packard Bellt vegyek...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
stratova
veterán
A subnoti kategória hiánya szvsz egyértelműen a PB, Acer berkein belüli szerepére vezethető vissza. Az olcsó notebookokat, netbookokat adja ilyen címkével az Acer, a subnotebook pedig nem az. Alatta az eMachines foglal helyet.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
Nézd. Azt azért látni kell, hova helyezkedik a Packard Bell piacon belül. Egyértelműen azokat célozzák meg, akik olcsón akarnak notebookhoz jutni, ők úgysem fognak nagyon válogatni, hogy 12-13 vagy éppen 14". Elég sokan vannak, akik ilyet keresnek, nekik nem lényeg, hogy mekkora gépet cipelnek, ha egyáltalán cipelik. Sokan megveszik, otthon lerakják és asztali helyett használják.
Tehát nem kell a körtét az almához hasonlítani. Az, hogy nekünk geekeknek melyik a jól hordozható, az teljesen más dolog. Jelen pillanatban nem mi vagyunk azok, akik meghatározzuk a piaci igényeket, és soha nem is leszünk azok. Egyszerűen csak azért, mert sokkal többen vannak, akik nem geekek, nem mélyülnek bele ennyire a témába, vagy csak simán nem érdekli őket. Legyen olcsó, lehessen használni, szükség esetén vinni. Valószínűleg olcsó gépek gyártójaként ezek a szegmensek jóval nyereségesebbek, mint versenyre kelni kisebb méretben azokkal a gyártókkal, ahol már az extrákat keresik, és nem utolsósorban hajlandóak ezért felárat fizetni - így pedig máris nem olcsó notebookról beszélünk.
A másik, hogy nincs AMD-s gép, az az AMD hibája is. Sajnos elég sokan nem építettek Llano-ra, és Trinity sem jellemző az előzetes bejelentések alapján. Llanoból is ami volt, jobbára nagyok voltak. Ez az egész jóval bonyolultabb annál, mint ahogy mi kívülállóként látjuk. Pontosabban nem látjuk mi folyik a háttérben. Nyilván nem az Intel két szép szeméért van ennyi inteles gép, ezt szerintem te is tudod.
Mellesleg én többször cipeltem például az Acer Aspire M3-at, és a 15"-es méret ellenére nem volt vele gondom (mivel könnyű és vékony). A táskában ugyanúgy elfért, mint az előző 14"-esem, és könnyebb, mint pár régebbi 13,3"-as gép. Tehát minden relatív.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Snapdragon alapokon nyugvó mini PC közeledik a GEEKOM jóvoltából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik