- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Daywalker
addikt
Nézd. Azt azért látni kell, hova helyezkedik a Packard Bell piacon belül. Egyértelműen azokat célozzák meg, akik olcsón akarnak notebookhoz jutni, ők úgysem fognak nagyon válogatni, hogy 12-13 vagy éppen 14". Elég sokan vannak, akik ilyet keresnek, nekik nem lényeg, hogy mekkora gépet cipelnek, ha egyáltalán cipelik. Sokan megveszik, otthon lerakják és asztali helyett használják.
Tehát nem kell a körtét az almához hasonlítani. Az, hogy nekünk geekeknek melyik a jól hordozható, az teljesen más dolog. Jelen pillanatban nem mi vagyunk azok, akik meghatározzuk a piaci igényeket, és soha nem is leszünk azok. Egyszerűen csak azért, mert sokkal többen vannak, akik nem geekek, nem mélyülnek bele ennyire a témába, vagy csak simán nem érdekli őket. Legyen olcsó, lehessen használni, szükség esetén vinni. Valószínűleg olcsó gépek gyártójaként ezek a szegmensek jóval nyereségesebbek, mint versenyre kelni kisebb méretben azokkal a gyártókkal, ahol már az extrákat keresik, és nem utolsósorban hajlandóak ezért felárat fizetni - így pedig máris nem olcsó notebookról beszélünk.
A másik, hogy nincs AMD-s gép, az az AMD hibája is. Sajnos elég sokan nem építettek Llano-ra, és Trinity sem jellemző az előzetes bejelentések alapján. Llanoból is ami volt, jobbára nagyok voltak. Ez az egész jóval bonyolultabb annál, mint ahogy mi kívülállóként látjuk. Pontosabban nem látjuk mi folyik a háttérben. Nyilván nem az Intel két szép szeméért van ennyi inteles gép, ezt szerintem te is tudod.
Mellesleg én többször cipeltem például az Acer Aspire M3-at, és a 15"-es méret ellenére nem volt vele gondom (mivel könnyű és vékony). A táskában ugyanúgy elfért, mint az előző 14"-esem, és könnyebb, mint pár régebbi 13,3"-as gép. Tehát minden relatív.
-
stratova
veterán
A subnoti kategória hiánya szvsz egyértelműen a PB, Acer berkein belüli szerepére vezethető vissza. Az olcsó notebookokat, netbookokat adja ilyen címkével az Acer, a subnotebook pedig nem az. Alatta az eMachines foglal helyet.
-
.mf
veterán
Nekem is ez tűnt fel, hogy 10.1 után egyből 14" következik, a kettő között nagy űr, a 14" felett pedig sűrűn egymás után. Kár, hogy ez a trend, mert nálam 13"-nél véget ér a laptop, nekem már a 14" is kényelmetlenül nagy utazólaptopnak; nem-utazásra pedig asztali gép.
A másik pedig, hogy túlnyomórészt Sandy, AMD-től csak Brazos, semmi Trinity vagy Llano.
De mindegy, úgyse fenyeget, hogy Packard Bellt vegyek... -
zsarkov
tag
Volt szerencsém Packard Bell notikhoz, kritikán aluli minőség jellemzi őket leginkább.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
peti85
senior tag
-
aram01
nagyúr
ez tetszik
-
Bogyó bá'
nagyúr
Miért kerülik ezek betegesen a legnormálisabb, 11,6 - 12 -13,3" -os kategóriát?
-
Tibor_560sec
aktív tag
A vörösbook jól néz ki ...
pontos hardverek ismerete nélkül egyenlőre mást nem is tehet hozzá az ember ...buherka :
Most már nekem is feltűnt ... -
Tikakukac
titán
Hát meglátjuk. Mindenesetre a nagy áruházakba kiakciózni ez is jó lesz.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem a Packard Bell egy elég fehér folt a térképen. Azt tudom hogy anno az élvonalban voltak, de aztán mintha eltűntek volna az országból nem? Legalábbis nem nagyon van előtérben.
...na utána néztem. Jelenleg Acer leányvállalat Hollandiai központtal és Europa és Afrika a működési területe. Ehhez képes nálunk annyira nem ismert. Itt a PH-n is ritkán kerül elő viszonylag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest