Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
És 4k-n mennyit tud? Az lenne a lényeges.
(#12) t72killer
Jól hangzik. Kb. ilyemsin járt nekem is az eszen korábban. (SSD tömökkel kombinált felvétel)
A kodek annyira nem érdekes csak veszteségmentes legyen...
Én mondjuk először a framerate-et növelném 120-ig mielőtt a színmélységet 12 bit fölé (színenként).(#38) madgie
Gondolom újabb jogi baromág miatt. De legalább lehet... Egyébként simán áttérhettek volna 60p-re ha már a felbontás szinkronba került az NTSC területekkel...(#33) schawo
A steadycam-nek mindegy.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Csak annyira mint eddig. Eddig sem zavart sok mindenkit... Gondolom a szem többet is tudna. Szerintem a bayer filterezés inkább gáu
A 60FPS viszont igen szükséges már. A 30 már igen elavult/ősi/sz@r.(#8) madgie
Az még jobb. A hatvan az 6/5-ször jobb mint az 50.
Szerintem ez a PAL 50p igen baromság... Gyakorlatilag az összes Tv tudja a 60p-t is. (hacsak nem butították le PAL területre)Az idióta jogszabályhoz meg csak gratulálni tudok az EU-nak... Ha veszek valamit mozgóképfelvételre tuti NTSC-s lesz... (Jelenleg egy DMC-FZ150-nek van a legnagyobb realitás alapja)
(#9) t72killer
Az már elég jó. Ha 4k-t tudna 120Hz-en még jobb lenne.
Amúgy a filmesek ha jót akarnának maguknak akkor 8k/4k-t rögzítenének 120 fps-en. (esetleg emelt színmélységgel) Az eléggé időt álló lenne. A 8k kb a praktikus limit egy lakásban, a 120 fps kb érzékelhetőségi limit. -
mzso
veterán
Ez a 29 perc 29 másodperces korlát mennyire általános? Hol más a vám egyáltalán ha hosszabban is fel tud venni?