Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Xaels
félisten
válasz
gyáliSanyi #24 üzenetére
Mondjuk ha a BF szériát nézzük a Hardline már elég rossz példa. A 4. rész eléggé letúrta a béka segge alá a franchise megitélését PC-n. Anno például a Bad Company 2 hozta azokat a számokat mint a konzolos és szerintem a BF3 is kifejezetten jól teljesít/teljesített.
-
gyáliSanyi
őstag
Ez PC-re nem fog jönni, sajna Ennél a címnél is tálán csak azért jött ki az első rész PC-re, hogy aki később ki akarjta próbálni a széria folytatását kicsit jobban meggyőzék, hogy vegyen egy Xbox konzolt. Marketing egy szóval.
Egyébként ha már AAA címekről van szó, olvastam egy cíkket, hogy a Battlefield Hardline-nél 80% felett adtak el konzolokra, kevesebb, mint 20% PC-re. -
1m1s
tag
Mondják hogy azért adják ki mostanában a játékokat felújítva, hogy az új konzolokon is lehessen vele játszani.Kérdem én PC-re miért adják ki akkor?
Ne legyünk naivak, ez egyszerű pénzlehúzás. -
Xaels
félisten
Ettől függetlenül lehetett volna egy Gears Of War Anniversary Edition amiben benne van mindhárom. Érdekes, hogy például a God Of War-ból bekerült egy csomagba az első 2 rész HD-sítve, vagy a Metal Gear: Solid-ból sem csak 1részt adtak ki.Mindegy végül is egyelőre nem vonzanak az újgenerációs konzolok.
-
Xaels
félisten
Mondjuk még mindig nem értem miért csak az első rész. Ebből illene egy komplett pakkot kiadni felújítva, arra biztos vevő lennék ha lenne XO-om. Számomra ez volt az egyetlen igazi húzócím az X360 felé és mostanság sem hagytam fel a szériával csak papír formában élvezem a történeteket.
-
Sirandrish
legenda
Látom a ketchupos üveg még mindig ott van a mellényzsebbe
-
Gergosz2
veterán
Amúgy az UE4-et beteszik alá? Bár nem hiszem, már úgyis megvette az egész brand-et az MS, szóval nem az engine reklámozása lesz a fő cél.
-
nebulo
tag
Hááááát... majd generáció végén egy használt XO-n használtan... Engem legjobban az eredetiben (PC-s verzióra is igaz) a színek - vagy azok hiánya - zavartak a legjobban. A harmadik rész színek tekintetében már rendben van az én ízlésemnek. Sajnos ebből a kurta videóból nem derült ki számomra, hogy ehhez a részhez hozzányúltak-e érdemben.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Egyáltalán nem vagyok elájulva.
Teljes áron biztosan felejtős, az pedig, hogy majd' két éve a piacon van az XONE, és egy rész kap felújítást a háromból, az egyenesen szégyen. (Ez az egész remaster-mizéria gáz szerintem, de így főleg.) -
Döglött Róka
veterán
válasz
gyáliSanyi #5 üzenetére
A multi változott, a pontozason látszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi #5 üzenetére
Új pályák? Nem valószínű. Max összes DLC, meg a PC-s exktrák.
-
rodrigez
senior tag
Ahh, köszi. Szóval nem sok minden változik.
PC-n a 60 FPS már megvolt a világítás persze sokat dobhat a kinézeten, de én nagyobb felbontású textúrákat is elvárnék, ha már a játék 10 éves évfordulójára csinálják. A füstre meg a vérre kíváncsi vagyok, mert abból elég sok van a játékban.
-
gyáliSanyi
őstag
Vajon belerakják azt a pályát is, ami csak PC-n szerepelt?. Majd kiderül.
Remastered verziókánél mennyire lenne valószínű az új pályák és fegyverek hozzáadása? -
rodrigez
senior tag
Ez őőőőőőőőő fel van újítva?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hivatalosan továbbra sincs még bejelentve a széria első részének felújítása.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest