Legfrissebb anyagok
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Én már nem is egyszer; de azt is látni kell, hogy a tervezőknek sincs nagy mozgásterük, adott méretkorlátba kell beférni úgy, hogy a proci körül lévő egyéb alkatrészeket (nagyon letolt foglalatnál PCIe kártya, RAM, VRM és chipset hűtőbordák) se érintse.
(Az más kérdés, hogy én inkább hőkamrás és alul is telibe bordás hűtőt tartanék jobbnak ilyen kis helyre, amilyet még nem láttam).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest