Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Jogos az észrevételed. Nem vettem észre, hogy a pajzs tetejét is rácsozták.
Ám még így is problémának tartom a szellőzést. Ott az a felső rácsos szerkezet sajnos nem sokat "oszt-szoroz" a keretbe rakott HDD-k szellőzése vonatkozásában!
Az előlaptól nem kap elég levegőt a keret... eleve, a HDD keret szélei az oda jutó kis levegő nagy részét is teljesen lefogják... A levegő hátrafelé sem tud távozni, mert útjába áll a tápegység... Maximum a HDD-k által termelt forró levegő tud felfelé is mozogni valamelyest, a maga útján.
Azonban ez messze van az ideális megoldástól. (És továbbra sem értem, hogy a gyártók miért nem alkalmazzák a vízszintes tengelye mentén elforduló HDD és SSD kereteket. Beépítéskor lehet abban a pozícióban, ahogyan a fotón is látható. Aztán használathoz elfordítjuk 90°-al, hogy a levegő hosszában átjárja a keretbe helyezett háttértárakat.
Abban is van logika, amit mondtál, hogy az előlapi panel nyitható, ha "több szellőzésre" van szükség...
Ám ez szerintem faramuci megoldás. A kinyitott ajtó ronda (oda a "szép dizájn") az ajtó útban lehet...És ahogyan említetted...
Én inkább a minden oldalán szellős házak, a nagy szabad belső tér, és a rendkívül alacsony fordulaton üzemelő ventik híve vagyok. Halk, egyben hűvös tud lenni.
Nem úgy a zárt, ún. "csendes" házak... -
Piftuka
veterán
Nincsen baj a fekete színnel a gyakorlatban. Jól kialakított házban nem akadályozza a szerelést, ezt tapasztalatból mondom.
Ez a ház egyébként elég szép; egyszerre modern, és letisztult. Nagy piros pont jár az ODD helyért, és a masszív zsanérokért, amelyek az üveg odlallapot tartják.
Az is jó, hogy a szokásosnál vagy kétszer mélyebb az előlap, de sajnos elrontották azzal, hogy "dizájnos" légrés mintát vágtak rá.
Hiába a nagyobb felület, ha kevésbé van kilyuggatva. Mivel az előlapja zárt, a teteje sem nyitott, ráadásul teljesen zárt tápegység-pajzsot kapott, ebben bizony megfő a számítógép.
A tápegység mellé, és a "pajzs alá" beszorított, keresztbe fordított HDD keretben megsül bármilyen merevelemez.
Kár ezért...!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tajvani multi E-ATX-es újdonsága a visszafogott dizájnt vegyíti a show-biznisz csillogásával, miközben a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektet.
- DJI topic
- Google Pixel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Eladó Chieftec GPA-400S 400W Tápegység
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Cooler master haf 700 evo
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- SUNSHINE READY! Mert Fehérben is látható! Observatory MX MESH ARGB - Fehér INGYÉ MPL
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest