- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen házat vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól néz ki, de kb. lehetetlen benne normális hűtést kialakítani.
-
g@bo
nagyúr
egy fractal core 1000 l szenvedek, alig ment bele a m atx lap, ütközik a sarka a hdd keretekhez, egy lian li lesz ebből.
hja, nem a cikkbéli.
-
DiamondBack
senior tag
Szép. És ennyi is lenne a pozitív tulajdonsága, egy szép kazánház nulla szellőzéssel. Valami kis irodai konfigot tudnék benne elképzelni. Vizet meg kár is a közelébe vinni
-
Szép , csak kár hogy üveg az oldala . Jobban tetszene ha az is alu lenne.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
Én számtalanszor; élőben, videóban egyaránt. Míg meg nem jöttek a nagy hangfalak, itt is úgy volt egy csomó ideig, 90 fokban elforgatva.
----------------------------------------------------
#4 genlog: És a halászlé is milyen gyomorforgató...bezzeg a krumplifőzelék!
-
Valószínűleg mást értünk az "elterjedni" szó definíciója alatt.
Amint a számítógépházak már legalább harmada álló ház volt, szerintem objektíven kijelenthető, hogy elterjedtek.Viszont 1992-ben az átlag háztartások ~95%-a nem rendelkezett IBM x86 kompatibilis PC-vel. A maradék 5% jobbára munkaeszköz gyanánt invesztált be ilyen eszközbe, mindössze pár évvel a rendszerváltás után. 1992-ben a KSH szerint 22 294 Ft-os átlag havi kereset volt Magyarországon. Szerencsés kevesek azok, akik 1992-ben kitudtak fizetni ~5 hónapos fizetésből egy kb. 120 000 Ft-os új számítógépet. A 1992.08 CHIP magazin 'Közel a zsebhez...' tesztje alapján 18 gépből 3 volt álló formátumú házzal, ami kevesebb mint 20%, és akkor feltételezzük az egyenletes eloszlást a vásárolt példányok között. A régebbi AT házak között még kisebb az álló formátum aránya.
Ezeket mind összevetve, lehet hogy a fővárosban kerületenként lehetett talán 2-5 darab álló AT ház, megyeszékelyenként pedig talán 1-3 darab. Ezt te úgy értelmezted, elkezdett 1992-ben elterjedni a torony AT ház. -
scdlsc
senior tag
Teli oldalakkal kellene. Üveggel nem.
-
macilaci78
nagyúr
határozottan el tudnánk képzelni az íróasztalunkon - Szerintem vagy 15 éve láttam utoljára olyan környezetben asztalon lévő álló ATX házat, ahol azt úgy is szánták és nem az asztal alatt, mellett lévő kupi kívánta. Ez a kari számtekterem volt.
-
arn
félisten
szep... ilyen kellene fekete uveggel.
-
Zoltn
senior tag
Inwin koppintás.
-
genlog
aktív tag
Íróasztalon gépház eleve undorító, pláne ATX, annál már csak az E-ATX, ami perverzebb, mazochistább.
-
Derrewyn
senior tag
Én úgy látom, hogy a felső ventik azokon a rácsokon fújnak ki az üvegpanel felett, hasonlóképpen elől szívhat a táp is az első rácsokon.
Az alsó ventik alatt pedig van egy 3-4 centis rés a talpként funkcionáló alulemez és a ház alja között.Amúgy nem az az irányelv, hogy a házban kis túlnyomást kell generálni? Vagyis inkább több venti fújjon befelé, mint kifelé?
-
Pipó
őstag
Szemre nagyon tetszik, de nem értem, hogy a táp pl. hová fújja a meleget. Ez most alulról szív csak és hátul fúj ki csak, ha jól értem.
Szer: még egyszer elolvastam és látom, hogy felül is van venti hely. Az hol fúj ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az elegáns, E-ATX-es miditoronynak ugyan nem a mindenek felett álló szellőzés a fő szexepilje, de határozottan el tudnánk képzelni az íróasztalunkon.
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EAFC 25
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen házat vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest