Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
A tudásához képest mindenképp olcsó. Igen, van olcsóbb 4K 50"-es tévé, de olcsóbb 4K HDR+Android szerintem nincs Úgy saccolom egyébként egy MM-ben 250 lesz, webshopokban 220-230 körül. Én nem vennék ilyet, mert biztos vagyok benne hogy IPS panel, de hogy olcsó (vagy máshogy fogalmazva: brutálisan jó ár/tudás arány) azt nem vitatom.
.mf: Igen, ezt írtam is, hogy egyébként baromság hosszútávon a gazdaságpolitikájuk, és nem ez a gazdaság mércéje, ahogy azt sem tagadom, hogy a jelenlegi monetáris gazdasági politikának, amit Varga folytat ne lenne ésszerű. Alap tétel, hogy akkor erős a pénzem, ha magas a jegybanki alapkamat, az viszont nem feltétlenül jó az országnak minden esetben, nincs is ezzel probléma, a legtöbb országban ez most a trend. Csak emellett a multik kiűzése (ideértve a rezsicsökkentést) és a folyamatos államosítások és egyre növekedő állami kontroll megöli a beruházásokra való hajlandóságot---> kevesebben akarnak beruházni----> és ez igenis rontja a forintot.
Az a 310 meg most jelenlegi, éves átlag 320 felett volt.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Már miért lenne 200ból 300? Tudom hogy általános pesszimizmus itt a normális hozzállás, de nem igen tudok +50%-os áfáról illetve kiskereskedői haszonról. Az éppen aktuális 700-750 dolláros HTC ONE se 300 ezer Ft.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
200 ezerért 4K HDR-es Andoridos 50 hüvelykes már pedig az. Arról nem beszélve, hogy mondjuk nálunk milyen botrányosan gyenge a Ft a dollárral szemben, egy átlag amcsinak ez kevesebb mint két heti bére (és most nem az ottani jó fizetésekre célzok, hanem hogy 700 dollár mennyire semmi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest