Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
Lehet, hogy strapabíró, de hogy mint fényképezőgép, guriga taknyot sem ér a paraméterei alapján, az tuti...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
lapa
veterán
nem vitázunk, beszélgetünk róla.
minek kéne látszania az oldalfalán? nem is látszik az oldalfala, szinte csak a bütykök. meg ha megnézed a gép körül a gumi formáját az se arra utal, hogy ott nincs terhelés.
értem mire gondolsz egyébként, és olyan szempontból jogos lehet, hogy keménynek kell lennie a guminak, hogy látsszon rendesen a gép alatta.
lassan komolyan keresek valami prezentációra alkalmas dolgot és kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Nem tudom mit vitáztok ezen, a gumi oldalfalán is egyértelműen látszik, hogy nincs rajt a súly...azon a gépen.
Ettől függetlenül, szerintem használható, venni is fognak belőle, nem lesz tömegcikk, de nem is arra készült vélhetően. -
Gude
senior tag
photoshop is lehet,de biztosan nem valós
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
atti_2010
nagyúr
Vagy van egy emelő a tengely alatt és az tartja a súlyt.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
mghltm
addikt
az emeles is egy lehetoseg, a masik az ek hasznalata, amit felhajtas utan eltavolitottak
alternativ megoldas: kiszel tunde hasizombol emelte fel a gepjarmuvet a fenykepezogepre
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
lapa
veterán
szinte biztos, hogy rá lett emelve. ha egy ilyenre rágurulsz, akkor a kerék felé eső felső sarkot elkezdi lenyomni a gumi, és nagy valószínűséggel előre kicsúszik. nem is a gumin, hanem az aszfalton. ha meg nem, akkor a kerék felé eső alsó sarok elég kemény terhelést kap.
upd: pláne nem marad ott, ha a képen is láthatóan ferdén áll a tengelyre merőlegeshez képest...
[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
Az első kép kicsit erős,de azért tuti strapabíró valamennyire
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
lujó55
addikt
Hú, de rosszindulatú vagy!
Amúgy meg totál igazad van, nem így kéne tesztelni, mert ez távol áll a valóságtól.(#9) Angel1981: miért ne? Nem nagy cucc! Statikus terhelés, nem egy nagy kaland: 2 tonnás kocsi egy kerekére durván 500 kiló (5kN terhelés jut) Nagyjából 32MPa normálfeszültség ébred a fémlemezben (2x40-es szelvénnyel számolva) ha jól pakolták be a merevítéseket, akkor kihajlásról, horpadásról szó sem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
S*Tom*
aktív tag
Az elavult technikát belerakták egy erős házba és mehet a marketing, gratula.
Ilyen szögben ráhajtani sem lehet, hogy fel ne boruljon, ha meg ráemelték ki fogta közben? -
℘a†ℎ
csendes tag
Hmm egy ilyen azért jól jönne a búvárkodáshoz Ráadásul még az ára is korrekt lenne ha nem Magyarországon vennénk meg
ⓒⓞⓜⓟⓤⓣⓔⓡ: ASUS P7H55-M/Core i7-860/Hyper 212/CORSAIR Dominator 8192Mb/HD6970/SAMSUNG 1000GB F3/CM Cosmos/CORSAIR HX650W/Dell 2410/Razer Naga Ep!c+Vespula/Logi Z4
-
PRO-peller
senior tag
45 mm fix-el úgy földhöz vágnám, h ripityára törne.
-
lapa
veterán
nekem van egy (najó 2) ugyanilyenem, sony dsc-p32 a becsületes neve. a vízalatti izélésen kívül szerintem a többit bírja. egyszer véletlen otthagytam a nem rögzített (100 kilós, 2x3m) garázsajtóban, a szél meg vagy fél órán keresztül csaopkodta rá az ajtót a küszöbhöz (és néha az ajtó alá) szorult gépre. oké, hogy mintha a kutya szájából szedték volna ki meg pár helyen lekopott 1-2 milit (beton) de azóta is műx.
-
.mf
veterán
A cím, a képek és az első bekezdések alapján jó vastag árra számítottam, ehhez képest a $260 kellemes meglepetés
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
atti_2010
nagyúr
Tök jó tudni hogy ha elgázolnak a fényképezőgép túléli.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
tikodi
tag
Mit ne csináljunk ezzel ami garivesztéssel jár?
-
Yutani
nagyúr
Az az autós kép nagyon komoly! Ez tényleg ellenálló kis masina!
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Szólánc.
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.