Hirdetés
- Fehér Maxsun alaplapok a japán médiairányzat kedvelőinek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Már 10 éve is egy Walmartban a TCL volt az egyetlen gyártó jelen a Samsung és LG mellett, azóta csak még jobban kinőtték magukat. Néztem a vírus előtti eladási adatokat és egészen lenyűgöző a növekedés mértéke.
-
CheGhost
aktív tag
-
R.P.
aktív tag
Én egy 50DP660-at használok. A gyári Android rendszer minősíthetetlen, használhatatlan szutyok szemét volt, össze-vissza fagyott, lassú volt és teljesen kiszámíthatatlan. Alapvető funkciók, pl. gyors bekapcsolás nem működött rajta. A 2010-es évek eleji legalsó polcos, dzsunka kínai igénytelen műanyagszagú Androidos telefonok világát idézte szoftveresen. Egy külföldi fórumról kellett kiszivárgott / másik típusú TCL TV-kről felhasználók által leszedett szoftvereket kipróbálgatni, hogy ne akarja az ember ötpercenként szétverni az egész készüléket. (Maga hardver egyébként tökre igényes, ezért is annyira fájó a szoftver minősége.) A ráhekkelt szoftverrel használva, a gyorsindítást mellőzve, és a háttérfolyamatokat letiltva relatíve oké a tévé, de még így is meglehetősen instabil és lassú. Csak annak ajánlanám, aki szereti fórumok alapján saját maga elvégezni a gyártó feladatát, ami a terméktámogatást illeti. Tehát nekem, ez alapján a TV alapján a TCL beleillik a mennyiségi szempontot messze a minőség fölé helyező kínai cégek hosszú sorába.
-
headhunter
addikt
TCL **R635-ből, lesz európai verzió? [link]
(DVB-T2, DVB-S2, DVB-C)
-
Azért arra kíváncsi lennék mennyire megbízhatóak a termékeik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat globálisan és Európában is folyamatosan növeli eladásait
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kés topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Magisk
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fehér Maxsun alaplapok a japán médiairányzat kedvelőinek