Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
Nekem 3 is volt belole, mindig megbantam amikor eladtam.
-
Rodi 4.80
senior tag
Ez jó, de a vásárlók szerintem lemondtak a Samsung tabletekről. Ott az Ipad ami viszonylag hosszú ideig stabilabb és gyorsabb egy androidos táblagéphez képest, és árban se olyan egetverő a difi. És az alkalmazásbolt is jobb "odaát".
A Sony is szuper, gyönyörű tabokat (akár vízállót is) gyártott és mégis kukázták az egészet. Pedig az Xperia Z2 volt a legszebb, legjobb vágódeszka a piacon. Én szó szerint a csap alatt mostam el mint egy tányért, meg se kottyant neki.
-
balko235
csendes tag
Jó, hogy a Samsung nem mondott le a tabletekről!
-
Kampó
senior tag
Valós szituáció illetve nem belemagyarázós indok, érdekelne hogy kiknek is készülnek az ilyen eszközök. Kőműves Pistabácsi aki alkalmazott nem fog tabletezni az álláson miközben éppen vakol, De Esztergályos József sem fog a munkapad mellet térdig olajban és fémforgácsban közbeszerezni. .... Beduinok sem ezen fogják megrendelni az új ak47-esekt beásva a homokban...
-
krx21
nagyúr
Szerintem több értelme van egy strapa jó toknak, mert azt cserélni is lehet egy sérülés esetén, mint egy ilyen gyári megoldásnak, ami fixen rajta van. Nem beszélve arról hogy nélküle is lehet használni, ha éppen nem falmászás közben kell a tablet...
-
Mercel
senior tag
Jó ez, majd lecsökken az ára:)
Mondjuk a tesztjére kíváncsi lennék. -
doooo
veterán
Az kimaradt, hogy a Samsung elvileg 4 évnyi szoftverfrissítést ígér mellé (és a tabot főleg az üzleti szektornak szánják).
-
rdt89
addikt
Tetszetős, de az ára kicsit borsos, de legalább van aki a tablet piacot életben tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest