- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
A napokban lőttünk össze egy Legamaster 75"-os kijelzőt, air serverrel nyomtunk fel rá 4 tabletet fullhd-ban tehát natív 4k tartalom ment rajta és azt vettem észre, hogy fényes nappal, sötétítés nélkül zavart a fényereje. Oké, közel álltam hozzá, mert érintős és buzeráltam, de ugye betűk mérete stb. egyébként is közel kellene menni a 4K élvezetéhez és bakker lebarnulsz tőle.
Itthon a HD projektorom képe kétszer akkorára van állítva és nem zavar a felbontás (4 méterre ülök tőle), de azért a FullHD elférne, azért néha már látványfilmeknél kéne.
A 4K szerintem szélesebb látószögű projektorokba lehet majd praktikus ami kis vetítési távolságból tud jó nagy képet, kvázi alacsony fényerővel, de a 8k még oda is sok, nem hogy panelre.
Egyszerűen a panel az fény szemből, ha nagy panel akkor sok fény, túl sok. Buzerálja a szemem, nem olyan kellemes nézni, mint a projektort.
-
BiP
nagyúr
haha, jogos
(#16) siposz : Simán lehet, hogy nem csak a nevet, hanem magát a technológiát ill. a módszert is levédették.
Meg az már úgyis csak egy koppintás lenne, (annyira összeforrt a dolog a Philipsszel) amit arcvesztés nélkül nehéz lenne.
Csak akkor, ha hirtelen mindenki tenne bele hasonlót, kvázi általánossá válna. -
Dißnäëß
nagyúr
Hát meg ha ki is jön, nálunk eléggé csak Philips játszik, mióta kilóra meg lettünk véve az Ambilight-al és az Android tv-vel. Utóbbi hibátlan (tudom, nem mindenhol, nálunk a mi modellünk nagyon szuper), az ambi meg külön élmény. Remélem, eszükbe jut vmikor falnyi méretben frankó panelt venni az LG-től, vagy a másik nagytól..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- 3D nyomtatás
- Windows 10
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest