Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
A Dunkirk-nel voltak 70mm es IMAX felvetelek. Az elozok 6.5K-ban az utobbik 8K-ban lettek digitalizalva. Es ez se mindegy mert meg mindig eleg sok UHD filmnek csak 2K a Digital Intermediate es az UHD-ra csak fel van skalazva. Peldaul az ujak kozul a Guardians of the Galaxy 2 es a Thor Ragnarok is ilyen. Az UHD anyag az UHD BR-re mindkettonel 2K DI-bol keszult.
-
Raymond
titán
válasz
role_of_72 #7 üzenetére
-
Raymond
titán
Nem nezegettem sokat oszinten szolva, nagyon depressziv volt a csarnokuk plusz hiba volt azt a gyonyoru feher sportkocsit pont a 80" TV-vel szembe allitani
Egyebkent orulet hogy mindenkinel OLED TV-k voltak. Vagy hogy mekkora helyet foglal a Westel (a Toshibat csak bezsufoltak Ott a vegebe).
Ahova meg ellatogathatsz az a CNC, akik allitolag a "mukodokepes TV keszulek" gyartoi. Lasd itt a hatso falon:
-
Raymond
titán
Volt ott egy ilyen is:
Szerintem viszont ez lehet a "problema" forrasa:
In September 2014, Sharp announced that Slovakian electronics company UMC was acquiring an exclusive brand licence from Sharp and its European television and audio business UMC will also acquire Sharp’s Polish factory. As part of the deal, Sharp will support the design and development of televisions sold by UMC under the Sharp brand.
Az osszes hosztesz lany a standon/csarnokban szlovak
Legalabbis azok amelyikeket hallottam egymas kozott beszelni. Alkalmuk volt ra mert nem volt ott tolongas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged