- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Na ez az, amit nem találzam: a részletesség, aprólékosság tetszik ebben a két munkájában. Attól függetlenül az összkép nem, de nem én voltam a megrendelő
Szép elfoglaltság, a következő konfigomon - under constuction - minimálisat én is variálok, mindegyiken szoktam, hogy egy kicsit legyen customised, de nagyon egyedinek soha nem fogtam neki, sajnálok neki esni adott esetben egy több tízezres háznak. -
A Power On Demand köré konkrétan ilyen világú szobát rendeznék be annyira jó
-
MZperX75
addikt
Egyet értek veled,mi itt mű értők vagyunk,és kritikusok,persze fikázni könyű,építő jellegű kritika ritka,mint a fehérholló,mégis a te munkáidban van némi plussz egyszerű iparosmunkánál,(nem nyalizásként mondom)
ez hiányzik ezekből a moddokból.
Én a puritán egyszerű,letisztult praktikus,használható Eszközök híve vagyok. -
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Ali Abbas-t ismerni kell, hogy az ember megértse a koncepcióját. Nekem volt szerencsém 5 éve személyesen megismernem. Számomra erről a módról a korábbi munkájából ( The Dark Knight) visszaköszönő elemek jelennek meg.
Másodsorban biztosan volt a megrendelő Asus részéről valami elképzelés, ami az új platformjukhoz illeszkedik. nekem bejön az a részletesség, amit Ő képvisel.
A másik gép viszont nekem sem jön be, olyan nem is tudom minek nevezzelek. -
MZperX75
addikt
Xmaas
Osztom a véleményed,azt még hozzáfűzném,hogy Fogalmam nincs mi volt a koncepció az építése során ,olyan nesze neked fogmeg jól.
-
tibaimp
nagyúr
Félelmetes, konkréten azt sem tudom, hogy én hogyan fognék hozzá...illetve tudom, sehogy.
-
xmaas
őstag
Hat van bennuk munka az biztos de valamiert nekem nagyon nem tetszik egyik se tul gicses az egesz
-
Dassler
őstag
Van bennük munka óra, az látszik. Ezt a fajta modd style-t személy szerint nem kedvelem, de elismerem.
-
Aucor
senior tag
Az a Power On Demand nagyon jó lett.
Igényes munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- Akciókamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular, 94%, 12 hónap garanciával
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged