- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Na ez az, amit nem találzam: a részletesség, aprólékosság tetszik ebben a két munkájában. Attól függetlenül az összkép nem, de nem én voltam a megrendelő
Szép elfoglaltság, a következő konfigomon - under constuction - minimálisat én is variálok, mindegyiken szoktam, hogy egy kicsit legyen customised, de nagyon egyedinek soha nem fogtam neki, sajnálok neki esni adott esetben egy több tízezres háznak. -
A Power On Demand köré konkrétan ilyen világú szobát rendeznék be annyira jó
-
MZperX75
addikt
Egyet értek veled,mi itt mű értők vagyunk,és kritikusok,persze fikázni könyű,építő jellegű kritika ritka,mint a fehérholló,mégis a te munkáidban van némi plussz egyszerű iparosmunkánál,(nem nyalizásként mondom)
ez hiányzik ezekből a moddokból.
Én a puritán egyszerű,letisztult praktikus,használható Eszközök híve vagyok. -
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Ali Abbas-t ismerni kell, hogy az ember megértse a koncepcióját. Nekem volt szerencsém 5 éve személyesen megismernem. Számomra erről a módról a korábbi munkájából ( The Dark Knight) visszaköszönő elemek jelennek meg.
Másodsorban biztosan volt a megrendelő Asus részéről valami elképzelés, ami az új platformjukhoz illeszkedik. nekem bejön az a részletesség, amit Ő képvisel.
A másik gép viszont nekem sem jön be, olyan nem is tudom minek nevezzelek. -
MZperX75
addikt
Xmaas
Osztom a véleményed,azt még hozzáfűzném,hogy Fogalmam nincs mi volt a koncepció az építése során ,olyan nesze neked fogmeg jól.
-
tibaimp
nagyúr
Félelmetes, konkréten azt sem tudom, hogy én hogyan fognék hozzá...illetve tudom, sehogy.
-
xmaas
őstag
Hat van bennuk munka az biztos de valamiert nekem nagyon nem tetszik egyik se tul gicses az egesz
-
Dassler
őstag
Van bennük munka óra, az látszik. Ezt a fajta modd style-t személy szerint nem kedvelem, de elismerem.
-
Aucor
senior tag
Az a Power On Demand nagyon jó lett.
Igényes munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Két mod is van az ASUS standján, ami közül az egyik Ali Abbas keze munkáját dicséri.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest