Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
mint elöző hszben igény kérdése. Ha neked nem tetszik akármiért maradsz a régi begépelemnél. ha tetszik akkor bekapcsolod. ha meg nagyon biztonságost akarsz akkor bekapcsolod mindkettőt. Ha meg akkor lehet 3lépcsőst is csinálni és avval megvalósul a tudás, tulajdon, biometria szentháromság.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
attól innovatiív, hogy sokkal nehezebb lesz átverni.
arcot(fejet!) sokkal nehezebb másolni mint egy fotót.Hogy kiváltja e az biztonsági igény kérdése volt mindig is. Valakinek a slide is elég biztonságos vkinek meg kell a kétlépcsős és itt a második lépcsőfokot ha kiváltja nekem áldás lesz.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
a méricskélés engem se érdekel de...
nekem speciel jó ha csökken a kábeldzsungel, ha nem kell jelszavaznom vagy az ajánlott/kötelező kétlépcsős azonosításhoz nem kell a mobilt elővenni, hogy radikálisan nő az aku élettartalma vagy könnyebb lesz az adott eszköz, hogy ha szar helyre ment a fokusz késöbb is beállítható, hogy.....
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest